Mixed notes

3:24

Sekoitettuja nuotteja mielivaltaisessa järjestyksessä

8.88   2137 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=25908
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Hans_Bogart 04.01.2008
Komppaan Tacerea, ihan kivoja kitarajuttuja, mutta tällaista ei jaksa kyllä pidemmän päälle kuunnella, puuduttavaa. Tätä kappaletta vaivaa vielä Slowly Towards The Future kappalettakin enemmän se tietty banaaliuus ym. Mutta, en tiedä sitten, kannattaako kommenttejani ottaa vakavasti, koska en ole tilukitaran suurimpia ystäviä muutenkaan, ja teille kyllä selkeästi sopii tämä tyyli.
0   +1 +2
 
9
c-omppu 30.05.2006
Hienosti vedettyä kitaraprogea!onneksi ei oo mitään valtavirran paskaa.
Tykkään ihan sikana kitaroinnista.Kiitos suomi tarvii tämmöstä.
Käyhän kommentoimassa munkin biisejä.
0   +1 +2
 
9
stuntguitar 21.03.2006
Kyllähän toi aika virtuoosimaista soittoa oli... Puhtaasti ja tarkasti soitettu. Toisaalta, kaipaisin ehkä radikaalimpia muutoksia itse biisien osien välillä.
0   +1 +2
 
8
kitara 2 22.02.2006
Joo hieman jäi sellanen fiilis että tässä oli soiteltu mitä nyt mieleen milloinkin juolahtaa.Vähän niinku olis käyty jämäriffien kaatopaikalla.En nyt tarkoita että olis ollu paskoja riffejä tää on vaan joku ihme snonta.Vähän enämpi punaista lankaa olisin kaivannut.Olihan tää kunnon progeilua ja teknistä suoritusta täynnä...
0   +1 +2
 
10
AnttiCHB 04.01.2006
Tämäpä oli piristävä yllätys. ;o)
0   +1 +2
 
Muovinen 02.01.2006
Vaikutelistassa ja muissa kommenteissa mainitut artistit/bändit saivat niskakarvat pystyyn mutta biisi itsessään ei ollutkaan hassumpi.

Konerummut ei tietenkään ole se paras vaihtoehto tällaiseen matskuun kun vaadittas jo jos jonkinlaista detaljia ja dynamiikkaa mutta ihan yllättävän hyvin ne kuitenkin toimii.

Kitarat tosiaan polkee ihan mukavasti mutta itse biisi on hieman päätön ja rakenteeton. Tunnelma pysyy tasaisesti samanlaisena eikä osien välillä ole kovin suuria dynaamisia eroja. Oikea basisti ja rumpali voisi tosiaan auttaa tuossa sovituspuolessa. Kahden miehen projektiksi kuitenkin asiallista menoa.
0   +1 +2
 
9
Prog 08.08.2004
Ehdottomasti parhain sävellys mielestäni. Riffit vaihtelevat juuri sopivasti, ettei pääse tylsistymään ja muutenkin teos tuntuu elävältä.
0   +1 +2
 
9
simpauttaja 10.05.2004
Taagia skebailua!!!!
0   +1 +2
 
8
Tacere 12.04.2004
Tää koskee kaikkia noita kolmea biisiä... Hyvin äijät osaa soittaa, hienoa... Ja mageita juttuja... Pitää sen verran vaan olla nyt kriittinen, että eihän noissa biiseissä ole päätä eikä häntää aika tollasia etyydejähän noi on. Hankitte vaan vitun kovan basistin, synistin, rumpalin ja laulajan, ja päästätte ne sovittelemaan teiän biiseihin logiikkaa. Puuduttavan kuuloista nimittäin loppujen lopuksi toi matsku, eihän sitä progessa mitään ABABCBB2 rakennetta pidä olla, mutta jotain kiinnekohtia, melodioita ja asioita jotka luovat merkityksen melodioille ja nuoteille. Musiikki on täysin tyhjää jos ei rakenteellisesti ja temaattisesti säveltäessä luo merkitystä käytetyille sävelille. Mutta kyllä siellä on helvetin hyviä juttuja ei siinä mitään. Ja että Rovaniemeltä tulee tollast matskua. Hienoa :) Eikä toi edes kuulosta ihan liikaa DT:ltä niinkuin yleensä (esim. joku Silent Voices, joka on käytännössä tyyliin Symphony X:n ja Dt:n biisejä uusilla sanoilla ja huonommin soitettuna)... Jatkakaa.
0   +1 +2
 
9
Y:nio 06.08.2003
Pojathan osaa soittaa, jee! Siitä tulee pisteitä heti.
Jatkakaa samaan malliin...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat