Shadows In The Sky

Chelony | 22.11.2006 | Melodic Metal
4:00

Petralle kiitos kuiskausten henkäilystä :)

9.00   2889 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tri P 17.05.2007
Rummut hemmetin hyvän kuuloisia ja kitarakin pysyy sulla kourassa!:) Tähän poppooseen vaan joku ykköslaulaja niin taas uusin sfääreihin siirtyis:)
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 02.05.2007
Jälleen varsin mielenkiintoisten melodioiden varassa mennään. Hieman raakileemmalta tämä kuitenkin jotenkin vaikuttaa kuin tuo "Far Away" jota kuuntelin. Kitara jää jotenkin liian yksin taustan päälle - kyllä, kitaravetoistahan tämä on, mutta silti. Ehkä toisen kitaran kanssa harmonioiden soittelu voisi jämäköittää kokonaisuutta.
0   +1 +2
 
10
musicman85 08.03.2007
Perkeleen hyvin toimii!! Hyvät rumpusoundit kyllä, tykkään. Tuo itämainen melodia koukku sopii todella mojovasti biisin jännään tunnelmaan. Kyllä taitaa olla kympin ja faniutumisen arvoinen suoritus!
0   +1 +2
 
8
januski_ 03.01.2007
Kappale sävellyksenä ihan ok, paitsi nämä vapaan kielen pedal tone -riffit ovat aina yhtä kuluneita ja tylsiä ;(
Kitarasoundi ei sovi kokonaisuuteen ollenkaan. Ero koneella tehdyn taustan ja itse soitetun kitaran välillä suunnaton. Jos ei kitarasoundia saa tunattua paremmaksi, miten olisi jos hieman heikentäisi rumpusoundia?
Nopeissa kohdissa kuuluu pientä epätarkkuutta pikkauksessa, mikä voi joissain musiikkityyleissä olla sellainen pikantti lisä, mutta tällaisessa konemaisen steriilissä kuulisin mielellään jokaisen sävelen soitettavan just eikä tasan yhtä kovaa ja oikea-aikaisesti.

Kommentointi saattaa vaikuttaa hieman kriittiseltä ja kusipäiseltä, mutta pidin kappaleesta ja halusin osoittaa siinä mielestäni olevia epäkohtia sen sijaan että olisin kirjoittanut jotain niin hyödytöntä kuin "Lyhyesti ja ytimekkäästi... Iski kivasti".
0   +1 +2
 
9
johnnymichael 12.12.2006
Makeet rummut tuossa introssa! Hienoa itämaista melodiaa ja hämyistä tunnelmaa raskaaseen meininkiin yhdistettynä. Rumpufillien tekemiseen kannattaa enemmän kiinnittää huomiota, kompit kyllä muuten jytää hyvin! Sovituksellisesti parasta Chelonya, mutta biisien rakenteisiin hieman monipuolisuutta lisää!
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 27.11.2006
tuos alussa ehkä pikkasen liian isolla noi jousijutskat.
Mutta kitarasoundi on hyvä ja muutenki natsaa kyllä melko hyvin :)
0   +1 +2
 
9
Weikko 22.11.2006
On kyllä loistava syntikkasetti tossa biisissä. Yks parhaimpia Chelonyn tuotoksia. Kitarajutut toimaa kans, soundia vois pikkasen parantaa...
Ei muutako lisää tälläistä.
0   +1 +2
 
Windreaper 24.01.2007
Tykkäsin rumpusaundeista, hyvin tehdyt. Kitarasaundi oli aika mielenkiintoinen: Minuutin kohdalla luulin kuuntelevani Shadow Galleryä. Kitaroita olisi voinut myös hieman paksuntaa ja levittää (nyt ne pörisivät vain keskellä). Puolivälin kuiskauspätkä oli hieno (siihen olisi voinut kokeilla pientä ping-pong -tyylistä viivettä). Miksauksessa on myös selkeästi korvilla havaittava kuoppa alamiddleissä/yläbassoissa, jonka takia se tuntui hieman ohuelta (tavoiteltu efekti?).

Muuhun biisiin olisin toivoinut enemmän tuoreita ideoita - osa riffeistä ja lickeistä oli aika kuluneita. Edellisen kommentoijan mainitsema epätarkka soitto ei häirinnyt allekirjoittanutta. Harkitsisin syntikoiden runsaampaa käyttöä. Niitä oli mielestäni käytetty erittäin hyvällä maulla ja ne tukivat biisiä hyvin. Yleisesti ottaen pidin tästä kovasti ja kuuntelin useampaankin kertaan. Jään odottamaan mielenkiinnolla seuraavia tuotoksia, koska suunta näyttää olevan nousujohteinen.
0   +1 +2