Sweat and Lust

Chainhead | 04.05.2011 | Heavy Metal
3:30
10.00   1094 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 469895 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

firejau 25.05.2011
Kiitos kommentista, mukava saada muutakin palautetta kun se hyvä/huono. Mukava myös että palautteen kokonaiskuvasta saa sen kuvan että positiivisen puolelle mennään.

Noi ajotus ja synkkausongelmat tosiaan johtuu ihan siitä että ei oo resursseja kovin pitkiin äänityksiin. Rummut kahteen biisiin tehtiin suunnilleen jossain 3-4 tunnin aikana ja siinä ajassa piti vielä kasata rummut ja tehdä kaikki säädöt yms. Muut soittimet sitten vaan heti siihen perään. Ei päästy sen kummemmin niitä rumpuraitoja tarkistelemaan muutaku nopeasti kuunnella läpi ja rumpalin mielen mukaan että oliko hyvä veto.

Miksauksen sai tehdä rauhassa sitten kyllä kotona. Otetaan toi "ok" ihan hyvänä arvosanana ku oli ensimmäinen biisi jonka miksasin.

Biisejä on tottakai tulossa lisää, ihan tässä kesäkuun aikana pari.

Kari
0   +1 +2
 
jace 06.05.2011
Kuuntelin teidän kaikki biisit täällä mikserissä ja pidin tästä eniten.
Teillä on ollut 2009 vuodesta lähtien biisejä täällä mutta ei yhtään kommenttia, nyt saatte ensimmäisen, yritän antaa mahdollisimman rakentavan palautteen.
Sanotaan nyt heti tähän alkuun että en ole "hevi-miehiä" mutta pidän kaikenlaisesta musiikista joissa on hyvät melodiat.
Tässä biisissä intron riffi jää päähän soimaan. Siinä on jotain tuttua, se on hyvä.
Myös syntikka-kello-soundin melodiassa on jotain nightwishiä, toimii.

Kitarat komppaavat hyvin kautta biisin. Rummut myös, välillä pientä haparointia.
Verset tekevät tehtävänsä. Örinää ja naisääntä, mukava kontrasti ja sopiva melodia.
Siirtyminen kertsiin tulee jotenkin äkkiä, itse ehkä olisin tappanut koko biisin (efektien kera) ennenkuin kertsi pamahtaa ilmoille.
Kertsin lauluosuuden sävellys ja sovitus olisi mielestäni voinut olla energisempi/nopeampi, nyt tuli sellainen bridge -fiilis tuosta kertsistä.
Jäin myös kaipaamaan stemmoja ja tuplauksia kertsiin, niillä saa helposti isomman kuuloisen lauluraidan biisiin.

C-osa toimii helvetin hyvin ja siitä myös siirrytään viimeiseen kertsiin hyvin. Tykkäsin.

Teidän bändillä on hyviä melodioita ja potentiaalia.
Huomasin ongelmia soittajien time:ssä, välillä rummut laahaavat tai kitarat ovat epä-synkassa. Tämä tosin voi johtua mistä vain... Todennäköisesti äänitysvaiheessa olisi parannettavaa.
Biisin miksaus on ok. Käyttäkää kompressoria enemmän lauluihin, pienentäkää kaikuja ja delaytä. Eli tuokaa ne laulut biisin "pinnalle".

Näin tällä kertaa, hyvät jatkot ja tehkää lisää biisejä. Panostakaa sävellyksiin ja äänityksiin niin sieltä se hitti vielä tulee! :)

t. Jarkko Ripsomaa
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta