Tähtitaivaan Alla (feat Tackle)

Catarina | 26.09.2017 | Pop
4:37
9.00   442 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=588422
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Hosse 12.10.2017
No tästä voidaan kyllä olla montaa mieltä mutta ei oikein uponnu meikäläiseen.
Toi Miiran osuus on kyllä ihan menettelevä mutta toi toinen ... samaa mieltä Markon kanssa että olisin laittanut ne ihan eri biiseihin. Meni sinällään ihan ok biisi vähän persiilleen.
+2   +1 +2
 
9
Felix N 27.09.2017
Kyllä tämä sysimustana huumoribiisinä toimii, mutta tässä kieltämättä myös vuoden kaunein ja romanttisin biisi uhrataan lopussa kerta heitolla, kun biisi muuttuu vastakohdakseen. :) Vähän siinä ja siinä pystyykö tuon mukavan retkeilijänaisen karuun kohtaloon edes huumorilla suhtautumaan. :) Minulla tuli sama mieleen kuin tuossa alempana Marko jo sanoi, että voisi olla kaksi erillistä biisiä. Mutta kaikki kuulostaa hyvältä tässäkin. Jatko-osa tai lopputwisti tähän biisiin, jossa nainen pelastautuu ja tuo mies päätyy itse kielekkeeltä alas toki lämmittäisi mieltä. :)
+4   +1 +2
 
Tackle 27.09.2017
Tämä tietenki herättää keskustelua tämä tämmönen vähän erilainen tarina. Oli suuri kunnia olla tekemässäkin kerrankin jotakin erilaista, joten iso kiitos siitä Miiralle! Projekti eteni erittäin nopeasti ja kaikki oli koko ajan kirkkaana mielessä hyvin selkeästi, että mitä Miira tarkoittaa ja haluaa myös meikäläisen tekstien osalta, vaikka pääsinkin vapain käsin koko oman tekstini sitteni tekemään, ja se on juuri semmosta yhteistyötä josta varmasti kuka tahansa taiteilijanraato täällä tykkäisi! Kiva että biisi herättää heti monenlaista tunnetta, sillähä myö näitä raapustellaakii. Kiitos!
0   +1 +2
 
Pariterapiaviikonlopussa on aina kaksi osapuolta, tässä tapauksessa on oikein hieno kontrasti kahden eri näkemyksen välillä. Tällaisia yllätyksiä harvoin tulee vastaan, erikseen nämä palat olisivat melko tasapaksua meininkiä, mutta yhdessä ne maalaavat dynaamisen maiseman taivaan ja helvetin välille. Tehkää ihmeessä lisää yhteistyötä, jos lopputulos on näin hyvää. Sovituksellisesti piano jää vähän sumuiseksi, mutta muuten rytmiryhmä on kunnossa.
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta