Suspense

Carbon Sounds | 17.02.2007 | --
1:48

Pelimusiikkia, hiiviskelykohtaus. www.carbonsounds.com

8.14   948 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=257855
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

synapsi 23.02.2007
Ihan mielenkiintoista saundia. Sopis tosiaan ihan hyvin johonkin peliin. Lyhestä pätkästä hankala sanoa sen kummempaa.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 23.02.2007
En minä tätä ainakaan mihinkään hiiviskely kohtaukseen laittaisi, koska tässä on turhan raju tempo ja soundeja on yritetty tunkea vähän liikaa samaan pakettiin
Pelimusiikiksi tämä kyllä voisi mennä, mutta ei hiiviskelykohtaukkseen
0   +1 +2
 
esw 22.02.2007
Käytetyistä lofi-tyyppisistä rumpusoundeista pidän paljon. Teknisesti mielestäni varsin onnistunut. Toisaalta ns. hiiviskelykohtaukseen tämä biisi voi olla rumpuineen liian "cool" ja vauhdikas. Pelkät taustaefektit ja mahdollisesti basso tukisivat hiiviskelykohtauksen dramaturgiaa todennäköisesti paremmin. Itsenäisenä tuotteena biisi on harmillisen lyhyt eikä kunnolla rakennu mihinkään.
0   +1 +2
 
k.vierelä 21.02.2007
Kyllä tästä voisikin kuvitella et jossain pelissä olis ja viel jossain hiiviskelykohtauksessa. mutta ei anna mulle kyllä mitään säväreitä.
0   +1 +2
 
8
Olipas se lyhyt veto. Jos rummut olisi otettu pois, tai silleen hienosti feidattu hiljemmalle kuten peleissä joskus tehdään, niin tästä olis tullut kieltämättä heti mieleen sellainen hiiviskelymeininki. Toimi niin kauan kuin sitä kesti, en osaa oikein tällaisen musiikin tuotantopuolta kommentoida suuntaan enkä toiseen, mutta meininki vaikutti ihan hyvältä.
0   +1 +2
 
SirKeke 20.02.2007
Näitä nyt on niin vaikea arvostella irrallaan... Kuitenkin kuulostaa ihan kelvollisesta käyttötarkoitukseensa.
0   +1 +2
 
8
Finalize 20.02.2007
Alku kuulostaa todella tunnelmalliselta, ja mukavat syntikkamatot tuovat tunnelmaa. Härösaundit välissä, ja rumpukomppi ja basso luovat mukana olon biisille. Kivan kuuloista ambienttia!
0   +1 +2
 
9
kaupunkihaissi 20.02.2007
Olet tainnut pelata Metal Gear Solidia vähän enemmänkin ;). Biisi on sopivan hajuton taustamusiikiksi, muttei kuitenkaan sorru täysin yksitoikkoiseksi piipitykseksi. Ja oot osannu pitää tän niin pitkänä, kuin sen pitääkin olla, etkä oo väkisin venyttäny tätä luodaksesi "oikean", tai "kokonaisen" biisin
0   +1 +2
 
Jules Varjola 20.02.2007
Jättää vähän kylmäksi. Jotenkin tälläistä taustamusaa johonkin nykytakaaajodigitaalihärpäkehollywoodactionl leffaan. Joka sinänsäkään ei sytytä ketään muita, kuin aivottomia kaljamahaisia homofoobikoita. Noh, niin tai näin. Hauskan tunnelmallinen tuo bassolinja, mut se on ehkä hippasen kovalla.
0   +1 +2
 
Juhgu 19.02.2007
Aijai, kylläpä lähtee hienosti liikkeelle. Vaikutelmaan ehkä vaikuttaa sekin, että tämä on piristävä poikkeus kommenttiringin liiallisessa rock-tarjonnassa, mutta tämä alkaa kyllä ihan vitun hyvin. Tuli ihan half-life 2:sen taustamusiikit ja muut vastaavat soundtrackit mieleen, mitä kuunnellessani usein ajattelen että tälläistä haluaisin itsekin tehdä.

Puolentoista minuutin kohdalla tulee kuitenkin pettymys, kun biisi loppuu kesken. Ellei tämä ole erityisesti jotain tarkalleen 1½ minuutin juonenkuljetuskohtausta varten tehty, niin tämä on minusta biisin intro eikä biisi. Nyt tämä loppuu siihen, mistä odottaisin biisin idean vasta alkavan jonkun pahaenteisen melodian myötä.

Pitää nyt kuitenkin faniutua ja tsekata muutkin tuotoksesi :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat