Man with a red wool cap

7:31

Jacques Cousteau

9.33   686 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=257393
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Coivisto 25.07.2007
Voi helvetti minkä takia kaikki laittavat näin vitun pitkiä kappaleita Kommenttirinkiin!

Ei siinä teidän musiikki kuullostaa ainakin todella eläväiseltä ja pirteältä. Yllättävää että jaksoin kappaleen loppuun asti kun kymmenen viimeistä biisiä on ollut keskipituudeltaan noin 10min pituisia.
Ei tullut missään vaiheessa olotilaa että voisi jättää tän huomiseen. Suuri kumarrus teille siitä.
Ei voi musiikki olla huonoa jos tässä olotilassa jaksaa kuunnella 7min pituisia ralleja kyllästymättä.
Kappale on kesäisen rento, ja antaa kuuntelijalle mahdollisuuden hangähtää. Miksaus olisi voinut olla hieman parempaa mutta ehkä miksaus jälki juuri tekee tästä niin eläväistä.
0   +1 +2
 
Zebhyr 25.07.2007
Rennosti polkaistu ralli, joka ei kangistele, eikä epäröi. Kohtalaisen hyvät laulajat dominoivat biisiä riittävästi ja niiden varaan onkin luotettavaa rakentaa.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 01.06.2007
Oikein mukavaa chillailua. Soundit sopivat tunnelman puolesta, mutta bassoa jäin kaipaamaan (tosin saattaa johtua siitäkin, että Mikserin radio ei hyödynnä subbariani ollenkaan). Täytynee harkita tukemista, kunhan kuulen enemmän matskua. Cousteau on (oli) äijä. :-)
0   +1 +2
 
10
Tosi rentoa menoa... Hyvältä tää kuulostaa!
0   +1 +2
 
zenri 15.02.2007
Tämä on kyllä soundeiltaan mukavan retro ja muutenkin meno on nuhjuisen rouheaa, joten kyllähän tämmöinen uppoaa vallan hyvin. Soitto on ihan napakan oloista, joskin voisi vieläkin sellaista ponnekkaampaa tarkkuutta olla mukana. Tässä oli jännä sellainen kesäpäiväfiilis, ettei ole kiire mihinkään. Tämä lähinnä johtui temposta, joka oli aika rauhallinen koko biisin ajan. Välillä jäi odottamaan, että biisi lähtisi etenemään vähän nopeampaa, mutta hyvä näinkin.
0   +1 +2