Caterpillar

2:05

Lyhyt tujaus svengaavaa psykedeelistä rokkia kera hienon kitarasoolon.

8.57   876 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Zagaar 12.08.2007
Aika pimeetä soundia. Vähän 70's psykedeelisen progen hengessä mennään. Tykkään kyllä. Kitarasoolo on ihan lupaavan kuulonen. Jos soundi olis parempi ja kitara enemmän pinnalla, niin tää olis vielä parempi.

Ihan mukava vetohan tää oli. Sopivan lyhyt ja jämäkkä.

Ei tajunnanräjäyttävä, mutta lajissaan ihan suhteellisen onnistunut tekele.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
captain spaced captain - te ootte meijän lemppari progebändi.. tää potkii vitusti - lujaa ja törkeesti. tehkää lisää tätä saundii.. tää iskee sntc:n tajuntaan..

nunton / sntc family
0   +1 +2
 
9
Tantsku 08.08.2007
Homma meni suoraan takasin humuiselle -80 luvulle. Kitara oli aika veikee ja ihan paras osa tätä biisiä, rummut ois saanu mun makuun olla pikkasen jyhkeemmät, eli enemmän jytkettä. Sitäpaitsi tää oli aivan liian lyhyt... tällästä jammailluahan pitäis kestää useemmat kymmenen minsaa :) varsinkin ku kyseessä on psyykerokki.
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 01.06.2007
Tässäpä sangen toimivaa psykerokkia kompaktissa muodossa. Syntikat toimii. Kitarointi ontuu alussa (mielestäni), mutta voittaa puolelleen hyvin äkkiä. Olisin kuitenkin vielä kaivannut jotakin lisämaustetta tähän burgeriin.
0   +1 +2
 
10
Jep kuuskyt luku tulee mieleen vaikken ole siellä ollutkaan... Siistiä... Hmm alussa tuli mieleen jopa Hendrix, mut ei tää sellasta ollut enenmän sellasta perinteisempää psykedeeli rock tavaraa sieltä 60 luvulta,,, Creamimäinen soundi!! LOISTAVAA!
0   +1 +2
 
8
Zebhyr 17.02.2007
Taito tuntuu viihtyvän tämän "kipparin" seurana. Pirteä ralli, joka on kuitenkin vähän sekavahko.
0   +1 +2
 
8
tuntematon_pelle 16.02.2007
Hienon kuuloista kamaa kyllä, en oikein saa kasattu tästä mitään fiksua, muuta kuin, että hyvin te soitatte ja biisistä jäi hyvä fiilis... Minusta koko biisi tuntui kitarasoololta :D.... Olisin kyllä kaivannut pituutta lisää, mutta muuten oli mainio... Jos olisi ollut hieman pitempi olisin antanut 9, mutta näin 8
0   +1 +2
 
tep 15.02.2007
Sanottakoon heti alkuun, että juuri oikean mittainen biisi. Kellaripsykedeliasoundi toimii aina, en tiedä millaisilla kamoilla olette vetäneet, mutta ainakin ihanan halpa soundi on.

Hyvin oli näinkin pieneen annokseen saatu pakattua hörhöyttä. Olisihan tuota voinut pidempäänkin jatkaa, mutta nyt jää sellainen pikkasen nälkäinen "pahus, joko se loppu" -fiilis, mikä on siis positiivista. Koskettimet loi atmosfäärin, jossa kitarat leijuivat kivasti, ja rytmiryhmä piti huolen että groove toimi.

Ehkä pikkasen päämäärättömäksi tämä jäi, kuitenkin, mutta voisi varmasti toimia jossakin toisessa kontekstissa paremmin - muiden vastaavien biisien seurassa osana isompaa kokonaisuutta, kenties?
0   +1 +2
 
zenri 15.02.2007
Tässä on aikalailla sama meno soundipuolella kuin tuossa toisessa raidassanne, eli hyvää siltä saralta. Toki äänitysteknisesti voisi olla parempikin. Tämä jää ehkä vähän liian lyhyeksi vetaisuksi, olisi jotenkin toivonut isompaa kasvua tältä. Kuitenkin mallikas tunnelmapala tämäkin.
0   +1 +2