Lumivalkea

Belz Krov - Kantonen | 22.12.2006 | --
4:32

Tähän olen aika helvetin tyytyväinen. Paranee vain kun enemmän kuuntelee. Ja en millään keksinyt,että millaiset/mistä kertovat sanat tähän tekisin ja kun mikään vaihtoehto ei tuntunut hyvältä, niin jätin instrumentaaliksi, mikä varmaankin on oikea ratkaisu.

9.60   1408 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
makes69 21.06.2007
Parasta evö tältä projektilta päätyy mikserin parasta listalle. Pelkäsin intron perusteella teästä,jäätä,lunta ja pakkasta. Mutta todella osuva nimi joka kuvastaa kympi edestä nimeään ehkä jopa 10+ edestä.
0   +1 +2
 
10
makes69 21.06.2007
Parasta evö tältä projektilta päätyy mikserin parasta listalle. Pelkäsin intron perusteella teästä,jäätä,lunta ja pakkasta. Mutta todella osuva nimi joka kuvastaa kympi edestä nimeään ehkä jopa 10+ edestä.
0   +1 +2
 
9
Thrash_Desaster 18.02.2007
Helvetti, tämähän on oikeasti hyvää kamaa. Kommenttini ja biisien arvosanat ovat kokonaisuudesta, eivät yksittäisistä raidoista.

Perkele, Tässähän kuljetaan hienosta tunnelmoinnista Agoraphobic nosebleed / merzbow maiseen kaahailuun/sekoiluun. Yllätyin oikeasti todella positiivisesti. Harvemmin tulee mitään electrokamaa kuuneltua, paitsi joskus joitakin HC/Speedcore/Gabba juttuja. Kiitos mainostuksesta. En sinällään osaa tästä nyt mitään hienoa sanoa, kun ei ole niin tuttu genre itselle, mutta kyllä tämä nyt uudelleen kuunteluun menee ainakin pariin otteeseen. Kiitos.
0   +1 +2
 
Alusta tulee väkisi hieman mieleen Burzum tunnelmallisimmillaan. Tuon liidimmän kitaran mukaan tullessa fiilis hieman vaihtuu. Edellisen biisin kuuneltuani yllätyin kun tämä kappale onkin huomattavasti vähemmän ahdistava & outo. Vaikka ei tästäkään mitään peruskauraa saa tekemälläkään. Itse olisin toivonut jotain vokaalintynkää mukaan, mutta toimii kyllä näin instrumentaalinakin moitteetta. Jotenkin biisin tunnelma ei välity minulle niin hyvin kuin tuossa Asukkaassa. Silti pidän kappaletta hyvin onnistuneena.
0   +1 +2
 
10
LauriT 12.01.2007
Onpas yllättävän melodinen ja tunnelmallinen Belz Krov -tuotos. Saundimaailmaltaan tämä on tietysti tuttua BK:ta, mutta musiikissa on aivan erilainen tunnelma, kuin muissa BK:n biiseissä. Ehkä suurin syy tähän on tuo melodinen ja pehmeä bassolinja, josta tulee hieman jatsahtava fiilis tähän biisiin. Sointukulut niin ikään ovat tyypillisiä jazz-funk -progressioita. Rummutkin ovat tällä kertaa funk-vireessä näköjään.

Virkistävän erilaista, mutta kuitenkin vielä sovitettavissa kokonaisuuteen.
0   +1 +2
 
10
makes69 22.12.2006
Teräksisen luminen saundi. Hurjan tukevaa.Kaamos. Paljon lunta jota täällä ei näy.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 22.12.2006
nam nyt on omaperäist ja maukasta...hitto..kolisee
0   +1 +2
 
9
NiiloN 24.01.2007
Onpahan saatanan sairasta matkailumainosmusiikkia. Hyvä toteutus ja mukavasti melodista tarttumapintaa, ettei mene pelkäksi noiseiluksi. Enempää en sano - ei tästä konseptista voi mitään ottaa pois tai lisätä. Se elää omiaan.
0   +1 +2