The Road To Darling County

3:09

Skipparit kävivät maalla! Kyydissä oli tietty maniska, dobro, rumpusetti, Martin... Niin joo, olihan meillä kyllä aika nippu sähkökitaroitakin mukana, että piti sitä sähköä sitten napata paikallisesta voimageneraattorista. Fiilis oli niin keväinen, että kielisoittimetkin vallan yltyivät kilpalauluun kuin metsän linnut konsanaan.

Hauskaa vappua kuuntelijoille ja mukavaa kesän odotusta!

10.00   298 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 591976 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
AnttiJ 23.09.2019
Onpas taas hienoa soittoa, hieno kantribiisi ja harkittu kokonaisuus. Dobroa kuulee Suomessa livenä suomalaisilla äänitteillä ihan liian harvoin. Tässähän on selvästi ammattiMiehet (huom.) asialla. Veikkaan, että tätä biisiä on kelattu muutamankin kerran läpi, niin varmaotteista ja saumatonta bändin työskentely oli. Miksauksen balanssikin oli erinomainen.

Kehnona vokaalien tulkitsijana en osaa kaivata laulajaakaan; sehän voisi vaikka kukkoilla tunnelman pilalle. :-D

Vuosikymmenten takaisen "Vanhan Isännän" fanina on pakko todeta: Ihan täyden kympin suoritus.
+2   +1 +2
 
theplan 15.07.2018
Hieno tunnelma ja soundi, jossa korva lepää! Mallikasta soitantaa ja raikasta luomu-meininkiä. Sävellyksestäkin tykkäsin, mutta jotenkin tää kuitenkin kaipais kipeästi laulajaa. Instrumentaalina alkaa varsinkin loppua kohden tuntua hiukan puuduttavalta. En sanois niin, että melodiat ei instrumentaalinakin kantais, mutta hyvän tekstin ja lauluraidan kanssa tää vois olla napakymppi.
+2   +1 +2
 
BullHill mja 04.05.2018
Beatskipperseillä on ollut ilmeisen mukava reissu maalla. On tehty hienoa instrumentaalimusaa leppoisalla fiiliksellä. Hyvä countrybiisi. Onnistunut miksaus ja miellyttävät soundit.
+2   +1 +2