The feeling (2004 vocal edition)

b|tranced | 09.05.2005 | Melodic Trance
3:11

Tämä on uudelleen miksattu ja masteroitu vocal trance versio "The feeling (of being free)" biisistäni. Tuo kappale on vuodelta 2000, jolloin se oli parhaani (tehty MadTracker 2:lla).

Tämä versio sisältää uudet, alkuperäiset lyriikat (by M-C T) ja on remasteroitu, mutta muuten varsin uskollinen alkuperäiselle. Nyt se on semmoinen kuin sen olisi alkujaankin kuulunutkin olla - viimein.

Suurin osa tämän version sävellys- ja miksaustyöstä tehtiin jo syyskuulla 2004, mutta nyt viimein julkaisuun haluamakseni masteroituna.

9.00   1969 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=130388
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sz1 10.05.2005
... Niin vokaalien kuuluukin olla parasta antia, koska ne ovat sinällään tärkein lisä tähän jo "klassiseen" biisiini. Kaikukin taitaa olla sama kuin silloin (vuonna 2000)... Toki uudelleen miksaus antaa huomattavasti lisää potkuai, mutta eihän sillä kaikkea voi korjata :) Thx.
0   +1 +2
 
sz1 10.05.2005
Kiitos... Toki tiedän, että siitä saisi vaikka miten hyvän, jos mitenkään saisi aikaiseksi tehdä täysin uudelleen. :) Tämä miksaus korostaa vokaaleja ja yleensäkin on sille alkuperäiselle biisilleni uskollinen näin: olen tyytyväinen.
0   +1 +2
 
Protush 10.05.2005
hieman hassu tuo alku voksu mutta jälkeenpäin ajatellen se toimii ihan mukavasti :) tosin melodian kanssa se kuullostaa vähän koomiselta.. meno on muuten ihan mukavaa.. taustat ovat selkeitä ja hyvänkuuloinen.. niitä saisi kyllä olla enemmän ja vaihtelua samoin.. rummut ovat perussettiä.. ihan mukavasti toimivat muuten mutta kicki jää taustojen tullessa aika lailla peittoon.. perkussioita voisi olla enemmän myös.. bassline ei kuulu juuri ollenkaan.. rakenne on ihan ok vaihtelun puutetta lukuun ottamatta ja pituutta ei todellakaan ole liikaa :) tästä saisi huippu biisin kun vähän miksailisi ja ottaisi vaikka tuon voksun kokonaan pois.. paljon hyviä aineksia tässä kyllä on :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta