Rainy Day

Axoldies | 05.05.2004 | Melodic Trance
5:33

tiukkaa matzkuu ;) joo, eli vahvasti kompressoitu kipale lisäämään "iskevyyttä" (toivottavasti), jota kelpaa luukuttaa. Pientä puuroutumis efua saattaa olla kuulokkeilla kuunneltaessa kompressoinnin takia joten suosittelen kaiuttimilla mieluiten, jos mahdollista.

kertokaa mielipiteitänne :)

8.94   4494 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Patrick Park 04.12.2005
Todella hyvät melodiat, kompressointi meni nappiin. En oikeastaan erota sitä puuroutumista näillä kuulokkeilla, tai sitten mulla on paska hifikorva :) Äänenlaatu on jees.

Mmh jäin sanattomaksi ja faniudun!
0   +1 +2
 
10
DJ Psyche 12.06.2005
Iha helvatun hyvä äänimailma, basso potkii hyvin, kompressointi oli onnistunu tosi hyvin ja rummut potki tosi siististi.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 23.03.2005
Bassolinja rullaa todella upeasti ja linja on todella läskiä... Sahat kuulostavat lihavilta ja hienoilta... ehkä lievästi junnaavat paikoillaan, mut soundi ja melodia on pirteän kaunista...

Soundivalikoimat ovat varsin laadukkaita, pidin erityisesti oikein haikeasta kitarasta, joka on todella sinisen kaunis... Suvanto on vähän vaisu... olisin kaivannut enemmän pädejä tuekseen...

Loppupuoliskon arpeggiokuvio kuulostaa todella hyvältä... Ei näin kauniista ja onnellisesta biisistä voi olla pitämättä... erityistä plussaa saat kyllä bassolinjasta, joka rullaa oikein groovisti=P Jykevä kiitettävä!
0   +1 +2
 
10
Dj Kerkkooposse 23.03.2005
Ihan tajuttoman hyvän kuulosta leadia tuossa alussa, tätä saundia oon tarkottanu sillä, kun joka paikkaan ehdotan sitä "smoothimpaa" saundia. Alun pienet kitara melodiat ovat myös asiallista tavaraa. Syntsat kappaleessa svengaa oikeen mielyttävästi ja rakennekkin on hanskassa. Todella kivaa kuunnteltavaa kuunneltavaa koko kappale! Verbaalinen lahjakkuuteni ei oikein tahdo riittää kuvailemaan tarpeeksi tätä kappaletta joten teidän on tyytyminen tähän. Taas kymppi ilman sen suurempia perusteita, antakaa vaan miinuksia mutta minä yksinkertaisesti tykkään tästä
0   +1 +2
 
9
-Juha- 15.03.2005
Tässäpä mystisellä melodialla varustettu paketti. Tuo kitara varsinki tuo sellasta kummaa tunnelmaa vinkasuillaan. Soundeissa ei ole pahemmin valittamista. Hyvin toimii kaikki.
Tuossa 1:20 kieppeillä alkava tämä onko se nyt toinen melodia vai mikä, tuo mieleeni Güntherin(!?) :) ei vaa oikeesti jotain G-maista siinä on, mut älä pahastu, se on kyl ihan hienon kuulonen. Piano luo mukavasti tunnelmaa ensin ja sitte ralli jatkuu täydellä teholla.

Mikäpäs tätä on kuunnellessa. Hiukan haikea tunnelma noista melodioista tulee... jotenki riipasee, mut antaa riipasta.

Tuosta vielä "riipastaan" 9 arvosanaksi. :)
0   +1 +2
 
10
*viza* 08.03.2005
Sairaan rouhee toi kitara saundi.Mä olin jo ihan myyty hetiku tää biisi alko. Tää on mun mielestä siitä hyvä biisi et tätä voi kuunnella ihan minkälaisessa mielen tilassa vaa.Tosta on mahottoman vaikee keksii mitään huonoo sanottavaa.tulee aika kettu fiilis ku kuuntelee tota maaten soffalla ja kattoo ikkunasta tähtii. Jatka samaan malliin !
0   +1 +2
 
7
siiki 26.12.2004
Todella yksinkertaiset melodiat tässä biisissä ja saundeihin olisi voinut panostaa enemmän eikä rummutkaan ole mitkään ihmeelliset.
Kokonaisuudessa melko tylsä mutta kyllä tätä muutaman kerran jaksaa kuunnella. Tuossa noin 1.20 alkavassa piano pimputuksessa oli kylläkin ytyä ja sen jälkeen biisi paranee miellyttäväksi.Ton alun olisi melkein voisi jättää pois...Taino tuollainen "koukku" on hyvä kyllä jättää melko loppuun niin jaksaa kuunnella tai sitten juuri tuohon puoleen väliin.
Melodiatkin muuttuivat hienommaksi jotenkin tuon pimputuksen jälkeen vaikka tuollaista melko räväkkää menoa biisi jatkaa koko ajan...Yksinkertaisilla melodioilla varustettuna kuitenkin ihan menevä biisi.Kyllä tätä voi uudelleenkin kuunnella...(Juuri tuon piano pimputuksen takia:)
0   +1 +2
 
9
AssAllmighty 24.10.2004
joopa JOO.... elikkäs biisi oli aikas "mehevä" soittimia tarpeeksi... taustat toimii...melodia toimii...kokonaisuus toimii vahvasti...ysin paikka :)
0   +1 +2
 
6
bze 16.09.2004
Näennäisen mukava naputtelu, mättää hyvin huippukohdissa ja melodiat ovat tarpeeksi yksinkertaisia mutta tarttuvia massapäille. Miksauskin toimii, kaikki tulee läpi kovaa ja kirkkaasti.

.. Tästä tulee ikävällä tavalla mieleen mtv:n hypertuotettu kiksupoppi josta omaperäisyys ja inhimillisyys on hiottu pois. Tämä biisi on jälleen voitonmerkki kliseitä ja tylsiä tasabiittejä suosivalle tuotannolle josta eivät saa iloa irti kuin asialleen omistautuneet dogmaatikot. Ei mitään henkilökohtaista mutta kun ei nappaa vaan tekee juuri päinvastoin.
0   +1 +2
 
10
cj.6 28.07.2004
alku alkaa tosi menevästi ja toi kitara on hyvän kuulonen.leadi on tosi hyvän kuulonen.rummut on hyvät.bassokuvio on onnistunut hyvin.ja biisi on muutenkin hyvä
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat