Beach ( Underwater Remix )

Axoldies | 25.07.2005 | Dream Trance
4:22

Vuonna kivi tuotetusta "Beach" -biisistä vähän "tuoreempi" remixi.. tämäkin vaan vuoden lojunu kiintarilla ;)

8.56   2646 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

McNaksu 18.07.2008
Hyvä melodia
0   +1 +2
 
Hal_cy0n^ 03.02.2006
Tää biisi vasta alkaa puolessa välissä! Alun espanjalaiset skitat diskotaustalla tuntuu olevan aivan eri maailmasta kuin loppuosa kappaleesta. Ja se loppuosa.... se loppuu kesken juuri, kun odottaa biisin viimein alkavan!! Kuten edellä on jo todettu, miksaus ei ole kovin selkeä.
0   +1 +2
 
9
bahis 13.12.2005
Biisi on kasattu läjään mainiosti ja siinä on hieno teema, vaikkakin tuntuu jäävän jotenkin kesken. Masterointi on aika epäonnistunut, kun puskee yli. Biisinä hieno tuotos kuitenkin.
0   +1 +2
 
Drakmin 04.11.2005
Hiukan ATB meininkiä alun 'kitara' leadissa. Bassolinja todella fatti ja mehukas, siitä pidin paljon. Sointuosasto toimii hyvin, ja mitä joidenkin valittamaan soundien tukkoisuuteen tulee niin minusta se toimii hyvin. Ehkä jonkin selkeämmän haikan olisi kaivannut mukaan, mutta hyvä näinkin. 3:40 tosiaan kaunein kohta, ei niin trance mutta silti. Koita tehdä soundtrackkia joskus kerran tuollainen tunnelmointikin taipuu!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 09.08.2005
Alun kitarasta tykkään, mukavan rankka biitti lähtee rullaamaan kivasti. Vähän on sellaista baleaarista meininkiä ilmassa. Leadi toimii myöskin kitaras ohella hyvin ja soundi on sopivan tuhti. Kokonaisuutena melodiaosastolla ihan mukavaa menoa joka pelaa enemmän tunnelmansa puolesta, myös miksaus toimii. Rummut pelaavat hyvin ja biitti on sopivan tuhti mitä tuossa alussa jo mainitsinkin. Rakenne pelaa, ei siinä moittimista. Kyllähän tämä on mukavan tunnelmallinen biisi ja soundit pääosin miellyttävän kuuloiset, mutta ei ihan kiitettävää tasoa silti.
0   +1 +2
 
Aurisgale 26.07.2005
Mielenkiintoisen olet saanut bassolinjan kuulostamaan, vaikka meneekin perinteisesti offbeattina... rummut ovat niin läiskivät, että tekevät jännän iskevän fiiliksen. Puolentoista minuutin tienoilla soundeja menee muutama liikaa päällekkäin ja peittää voimakkaasti biisin erottelevuutta. Kuvio on hieno, mutta sitä olisi voinut laajentaa hiukan. Myöehemmin alkavat sahat kuulostavat ihan toimivilta, vaikka yhdessä kohtaa 3:30 kohdilla menee jo hitusen epävireiseksi.

Voi hitto, toi loppu on todella kaunis... tuli vähän kyseenalainen fiilis... miksi noin kaunis melodia on jätetty toisaalle... loppu oli pakko kuunnella useaan otteeseen... ihanan kaunis.... olsi ollut mukava kuunnella tuota suvantona, josta olisi nostatettu tunnelmaa... no ei voi mitään... vähän olen pettynyt kyllä kun noin kaunis melodia on jätetty nurkkaan... Pidin kovasti kyllä silti tästä teoksesta.
0   +1 +2
 
9
Protush 25.07.2005
Jännän kuuloinen aloitus hyvän kuuloisella pianolla. Meno on kyllä oikein dreamia kun läskit rummut tulevat paiskimaan taustalle! Hyvän kuuloisia taustoja on paljon luomassa unelman omaista tunnelmaa. Miksaus hieman ontuu saundejen tukkoisuuden osalta. EQ saisi olla kirkkaampi mutta eipä tämä niin hirveä ongelma ole kun melodiat ovat juuri mun makuun koukuttavia kaikin osin :) Rakenne olisi mielestäni kaivannut vähän lisää kikkoja kuvioita koska pieni tasapaksuus häiritsee. 3:45 suvanto on upean kuuloinen mutta siihen tämä nautinnollinen biisi valitettavasti päättyykin. Pituutta ja rakentelua olisi saanut olla enemmän ja viimeistälyä miksauksessa samoin mutta ison plussan biisi ansaitsee heti mukaansa tempaavista melodioista! Kokonaisuudessa ei ollenkaan huonompi värssy.
0   +1 +2
 
8
Stocco 25.07.2005
Huppaa ha, huppaa ha. Taas mennään vanhal kaaval ihan mehukkaasti. Kaikua on kaikessa ja haitsut suhisee. Hieno osio tuossa minuutin jälkeen. Eipä ole tuollaista ennen teikäläisellä ollut. Ja mikä nostatus! Aivan bueno. Jää korkealle mukavasti särisemään joksikin aikaa. 2:20 myös varsin mielenkiintoista saundia. Vähän on eri kaliiberia kuin muu teos, mutta muuten hyvää. Fättiä läiskintää myös sen perään. Ihan toimivaa taas.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat