Millipede March

Averell | 28.07.2004 | Orchestral
3:22

Uh. Genren suhteen sopii taas kommentoida... Muusta linjasta poikkeava siinä mielessä, että kitaraan tulee tartuttua vasta loppupuolella. Joskus tullut tehtyä kitaraversiokin, mutta tämä taitaa olla enemmän sävellys kuin soittelubiisi. Kipaleen tarkoitus kasvaa hissukseen loppua kohti...

8.09   2241 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Darchik 18.11.2004
joo no tää vois soida settlerssin (tai mikä se ny olikaan). tuli ihme kyllä mieleen spyro the dragon pelin taustamusa. heh :F
0   +1 +2
 
Michikawa 25.08.2004
Aika mukava tunnelma, sopivan pirteä. Peruskuvio tuo mieleen vahvasti jonkinlaisen karnevaalitunnelman, sopisi hyvin elokuvaan/tietokonepeliin jonkinlaisen tällaisen tilanteen tunnelmaa kuvaamaan. Mutta ah ja voi, kokonaisuutta vaivaa jälleen soundit. Osa soundeista on sen verran muoviset, että kun massa rakentuu monesta tällaisesta, on lopputulos aika härskin kuuloinen. Paremmilla soundeilla olisi aika mukava kappale kasassa!
0   +1 +2
 
8
[joona] 28.07.2004
käsittämätön tuotos! hauskaa pelitaustamusiikkia tms. jokin tässä viehättää, vaikka oli hieman puuduttavakin tuo alun melodiariffi. poikkeava kappale, mistä ehdottomasti lisäpisteitä. loistavaa!! :)
0   +1 +2
 
Manta Ray 28.07.2004
Jee, tästä tulee hyvä fiilis, miellyttää tuo kasvu lähes äänivallimaisuuteen...
0   +1 +2
 
7
Mr Dimension 28.07.2004
noh kyllähän se kasvaakin, ei siinä mitään. Itse tekisin miksauksesta mielenkiintoisemman, rikkoisin paria miksaajan perus "lakia" ja pistäisin tavaran todella liikkumaan. 5.1 versio tästä olisi varmaan mielenkiintoinen ... hmmm... XD
0   +1 +2
 
7
Humanoid 28.07.2004
Pirteää pimputtelua, sopisi hyvin vaikka pelin taustamusiikiksi.
Sen kummempia tuntemuksia en tästä oikein saanut irroitettua, synkän materiaalin ystävä kun olen :)
0   +1 +2
 
Kuusniemi 28.07.2004
Kyllä. Tuo on ärsyttävä tuo pianon pimputus. Herrajestas, tässä olen jo puoli biisiä odottanut josko se loppuisi. Jotenkin tämä tuntuu hieman liian pitkältä, tiluttelua kun on jotenkin niin kauheasti. Tulee mieleen joku lasten kesätapahtuma... Pelastakaa minut.

No, mutta kuitenkin. Melodiat ovat jotenkin yksinkertaiset, tämä kuulostaa siltä, että ideaa kyllä on, mutta siitä ei ole otettu kaikkea irti vaan on jätetty kaikki puolitiehen. Tuli tässä mieleen, että tämä voisi toimia paremmin jazz versiona; vaihtaisi tuon timpanin pystybassoon ja viulut torviin ja vähän swingiä tuohon komppiin niin avot. Siltä tämä mielestäni kuulostaa.

Miksaus on onnistunut, soittimet eivät hukuta toisiaan. Soittimet sitten kylläkin kuulostavat hieman liiaksi synalta varsinkin nuo jouset ovat todella keinotekoiset.
0   +1 +2
 
8
Kukkonen 28.07.2004
Noh, rummun ja pianon soundeihin kyllästyy melkoisen nopeasti ja piano lurittelee mielestäni melkoisen paikallaan, mutta pizzicato ja timpani -yhdistelmä pelastaa tuon...

Muutenkin melkoisen pitkäpiimäinen biisi, koska odotin kitaralle jotain pääosaa loppupuolella, mutta sepä taisi jatkaa samoja ratoja, kuin piano ja muut.

Timpaniin hieman hiomista, nyt kuulosti aika töksähtelevältä, sekä rumpuihin joillan tapaa paremmat soundit ja komppi. Näiden lisäksi kitaraversioon kitara ja soitanto pääosaan ja välillä vain pianoa ja pizzicatoa senkin edestä... :)
0   +1 +2
 
8
Salminen 28.07.2004
Ihan mielenkiintoinen kappale, joka valitettavasti kärsii hieman ajoittain heikoista soundeista, vaikka mukana onkin hienoja oivalluksia kuten loppupuolella jousien ja kitaran uniksessa menevä osuus. Myös timpanin käyttö bassona toimi, tuli ihan vanhan suosikkisarjani Thunderbirdsin tunnusmusiikki. Sen sijaan piano rupeaa pidemmän päälle olemaan hiukka hermostuttava ja aiheuttaa muutaman kuuntelun jälkeen jo lieviä neuroosin oireita. Hauska tunnelma kappaleessa joka tapauksessa on, joten kyllä tämä yli keskijakauman nousee.
0   +1 +2
 
8
jouni 28.07.2004
Metka kibale tämä. Konesoundit tietenkin kuulostaa aina konesoundeilta, mutta vaikea olisi varmaan muuten tehdäkään. Pianokulku kuulostaa tosi hyvältä ja kasvaa kiitettävästi edetessään. Semmonen pieni ongelma tässä on, että kun noita elementtejä tulee lisää enemmän ja enemmän soundi tuntuu menevän puurosemmaksi ja puurosemmaksi. biisi myös loppuu jotenkin luonnottomasti. Tätä olisi hyvä jatkokehittää. Jotain väliosaa ja ehkä jotain välirauhotusta, jonka jälkeen kliimaksia, kunnes rauhottuu lopussa tms. Enemmän vuoropuhelua instrumenttien kesken, niin että antavat vielä selkeemmin tilaa toisilleen ja "kommunikoivat" keskenään. Kyllä tätä mielellään kuunteli:)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta