Burning Desire

Audio Society | 01.02.2019 | Country
3:58

Mulle tuli "palava halu" tehdä kipale 6/8 tahtiin. Onhan niitä kautta aikain upeita sellaisia ollutkin, sanotaan nyt Ave Mariasta aina Beatlesien Norwegian Woodiin. Soolosoittimena tässä vuorottelee omatekemäni lapsteel-kitaran lisäksi eräs Yamaha Motif synan uskomattoman upeista urkupreseteistä.

9.33   105 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Uppe 13.12.2019
Pidän tästä tosi paljon. Hallittua soittoa, hieno melodia ja soundi kohillaan. Täys kymppi. Alan tämän projektin seuraajaksi. Ikävä kyllä viime aikoina ei järjestelmässä ole toiminut viestitys seuraajille, toivottavasti se laitetaan kuntoon, että tulisi sähköpostiin ilmoitus uusista julkaisuista.
+2   +1 +2
 
9
AnttiJ 16.09.2019
Oletpa löytänyt jyhkeän melodian biisin, jonka itse luokittelisin kantrivalssiksi jos joku luokittelu pitäisi antaa (6/8 tuntuu aika lailla samalta kuin 3/4). Olisit vaan sanonut, että sinulla on viiden tonnin lap-steelin, niin kukaan ei olisi epäillyt mitään; niin hienosti se tuossa soi. :-D Sydämeen käypä kokonaisuus, toden totta.

PS: Oletko kuunnellut koskaan Michael Nesmithiä (juurikin se Monkeen-mies)? Veikkaan, että saattaisit tykätä miehen tuotannosta.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat