Nahkaäpärä

Astrayed | 11.11.2004 | Melodic Death
3:50

This ends our On This Cold Ground demo 2004. Its a story about leather bastard. Quite much thrash influenced song. Lyrics are in finnish.

8.68   5835 plays

Lyrics

Syntynyt ilman liittoa, rakkaudesta hällä ei tietoa
Silmät kiiluu vihaa vain, kuolemaa tuottaa, jo vain!
Ja maailma on hälle musta, koostuu verestä ja sumusta
Koska silmät on vihaa vain, kuolema lähelläsi jo vain!

Nahkaäpärä ? Poista päästäsi älyn kypärä!
Nahkaäpärä ? Aseenasi sirppi terävä!
Nahkaäpärä ? Polta loppuun vihasi kytevä!
Nahkaäpäräääää!

Ei nähty koskaan sillä isää, sen tuskaa vaan se lisää
Äiti koki kohtalon murhan, roviolla paloi lailla noidan
Nyt perhettäänkin se vihaa, tappaa nälkä vaatii lihaa
Ja silmät ovat kylmät, kalpeat vihan kangistamat!

Nahkaäpärä ? Poista päästäsi älyn kypärä!
Nahkaäpärä ? Aseenasi sirppi terävä!
Nahkaäpärä ? Polta loppuun vihasi kytevä!
Nahkaäpäräääää!

Hautaan asti se vaanii, se kuolemaa elämällään vaatii
Nyt se on jo varjo vaan, entisestä muodostaan

Nahkaäpärä ? Poista päästäsi älyn kypärä!
Nahkaäpärä ? Aseenasi sirppi terävä!
Nahkaäpärä ? Polta loppuun vihasi kytevä!
Nahkaäpäräääää!

Comments

Would you like to comment? Create an account or

8
MarkoKr 07.02.2009
parempi kuin jotkut muut. mutta ei täysin mee tajuntaan. sanoituksissahan on välissä ihan oikeita riimityksiä eli niistä lussaa.
0   +1 +2
 
10
satanisti666 27.07.2006
vittu 10*
0   +1 +2
 
10
Melancolica 11.12.2005
voi kuinka kaunis biisi ja kauniit sanat *REPS*
0   +1 +2
 
7
On kyllä sen verran erilainen biisi kun nuo muut että oksat pois. Ensinnäkin: vokaalit ei sovi alkuunkaan tällaseen trash-rynkytykseen. Tuolla aiemminkin jo todettiin, että matalampi murina olis tähän omiaan.. Ellei sitten huuto. Mutta saapahan laulaja tuulettaa kurkkuaan ihan kunnolla. Tää on muutenkin vähän tämmönen paineiden päästö biisi.
En pidä kappaleesta, mutta keikalla toimii kyllä ihan jees.
Toisekseen: Tää vois sopia jollekin singlelle B-puoleks sitten joskus kun saatte levy-yhtiön allenne ja julkasette levyjä :)
0   +1 +2
 
7
Wretch 30.03.2005
biisi on sinänsä ihan toimiva, tosin mitään hirveän omaperäistä tämä ei ole. Riffit ovat mukavan rokkaavia. Bändi hallitsee soittimensa hyvin, ja laulajalla on hyvän rosoinen ääni. Soundit ovat vähän liian säröiset ja raa'at minun makuuni. Hieman selkeyttä soundeihin lisää, niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
10
Akhkharu 19.03.2005
Wöy, iski heti ;) Jonkin verran pitää kyllä tehdä töitä että noista sanoista saa selvää, mutta örisijälle pointsit. Hienoa matskuu, saitte juuri uuden fanin.
0   +1 +2
 
7
ThrashPollution 11.03.2005
Kitarasoundit rokkityyliset rosoiset, vähän kotiteollisuus tulee mieleen, muutenkin kuin säröistä. Laulu ei oikeen hirveemmin iske. Ihan hyvä sovitus, väliosa hieno.
0   +1 +2
 
7
Ardual 06.03.2005
Tämä nyt valitettavasti vaipuu siihen legendaariseen ihan hyvää -kategoriaan. Biisi on jotenkin hieman tasapaksu niin sävellykseltään kuin sovitukseltaankin. Jäi jotenkin sellainen kuva, että pystyisitte huomattavasti parempaankin ilmaisuun.

Makuasiahan tämäkin, mutta mielestäni tähän biisiin olisi käynyt paljon paremmin matalammalta vedetyt murinat. Näin nuo vokaalit eivät oikein istu biisiin kunnolla.

Soundit yllättivät kyllä positiivisesti tunkkaisuudestaan huolimatta. Oikeastaan ainao mikä vähän kusee on tuo basari, mutta ei sekään liian häiritsevästi.
0   +1 +2
 
8
Jome 02.03.2005
Tällekkin räpsähtää 8, säkeistön melodiasta tykkäsin. Ja laulu on itsestäni parempi kun sen laulaa englanniksi. Rumpalin taidoista ehkä jotain negatiivista sanomista, mutta ei paha ei paha. Mitä tästäkin muuta sanois; kovaa mättöä \,,/
0   +1 +2
 
8
Jome 02.03.2005
Aika rankka meininki biisissä! Riffit aika jees ja laulu aika jännää kun suomeksi rääkyy, tulee mieleen imapled nazarene ekana mutta hieman harkitumpi ja "melodisempi" rakenne. Soundit on ok demoksi. Ei oikeen enempää tuu mieleen ku biisiä ei voi haukkua, mutta ei myöskään mitään maailmaa mullistavaa löydy; siispä 8...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat