Shapes

astralic- | 28.08.2005 | Trance
4:05
8.36   2862 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Apel 02.09.2005
alun rummut on ihan kivaa tulee iheman a98 rumpupuoli mieleen...sitten kun basso tuli esiin lannistu fiilis...liian kuminen saundi joka ei oikeestaan purase yhtään...muutenkin liian käytetyn kuulonen.mikseri biisejä.
0   +1 +2
 
8
FinnRaver 31.08.2005
Huomaa, et olen faniutunut laadukkaisiin trance artisteihin. Ei tämä mitään maailmaa mullistavaa ole, mut toimivaa menoa alusta loppuun. Biisi alkaa samalla tavalla kuin moni muukin viritelmä täällä, mut kuten osasin odottaa, muuttuu toteutus puolessavälissä parempaan suuntaan. Meininki on siis kohdallaan... Kahdeksikon suoritus!
-Kiitos-
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 30.08.2005
Alku kuulostaa aika samantyyliseltä kuin aikaisemminkin, tosin toimiva rytmihän tuo on kaikkine kikkailuineen. Alkukasailu sujuu mukavissa merkeissä ja tunnelma on odottava. Rumpupuoli toimii hyvin ja kaikki soundit ovat kunnossa, mukavaa rytmittelyä. Melodiapuoli myös hyvin hanskassa. Pääleadista en niin paljoa pitänyt, mutta hyvä idea siinä kuitenkin tuo viimeisien sointujen nuottien lisäys. Bassolinja voisi olla vielä "konemaisempi", mutta menee näinkin. Melodiaosasto kokonaisuutena kunnossa ja soundit toimivat. Rakenne toimii, ehkäpä olisi voinut olla vielä vähän pidempikin biisi? No, kuitenkin biisi toimii hyvin yhteen kaikkine soundeineen, erityisesti iskevät rummut, mutta myös melodiapuoli toimii. Ei ehkä parasta sulta, mutta hyvä kipale kuitenkin. 8½
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 30.08.2005
Napakka basari. Mutta bassolinja tuntuu hiukan liian softilta noin alkuun. Ei hiukan erilainen ja eipähän te pahoja piikkejä leadin tielle. Sinällään toimiva yhdistelmä. Leadit ovat tyylikkäitä, vaikka tuntuu että joukkoon on tullut pakonomainen chorus-efekti päällekkäisistä sahoista. Ei kuulosta omaan makuun niin hyvältä. Ei muuten paljoa voi valittaa melodioista. Padeilu-kohta on erinomaisen hienoa kuultavaa.

Biisi on aavistusken lyhykäinen omaan makuun, mutta toimii ehkä jopa paremmin tälläisenä, sillä sisältöä ei kuitenkaan ole niin paljoa jaettavana. Masterointi on hyvää ja rakenne hyvä lyhyydestä huolimatta. Kyllä on mukava kuulla sinun settiä pitkästä aikaa. Ei tuonut pettymystä, mutta ei kuitenkaan vahvinta settiä tullut kehiin.
0   +1 +2
 
9
VIPpi 30.08.2005
Olisi voinut hieman tietenkin alkua saada toisenlaisemmaksi kuin aura. Biisi potkii kyllä muuten hyvin ja alkaa todella tasapainoisen nostattavasti. Rakenne on suurinpiirtein sama kuin edeltävässä mutta miksipä muuttamaan kun homma toimii. Jotenkin ammattimainen ote koko biisissä ja muutenkin tuo siirtymiset toimii jotenkin luontevasti. Kuitenkin biisissä olisi saanut olla hieman lisää pituutta. Mutta kaikesta huolimatta Hienoa työtä!
0   +1 +2
 
9
miikkav 30.08.2005
Biisi alkaa aika samalla tyylillä kuten esim. Aura joten ei mitenkään omaperäinen alku tällä kertaa sinulta! Basso soundi on ok, ja linja tykittää tossa ihan mukavasti! Soundit on ihan kunnossa kuten tavallisestikkin. Melodia on jotain mitä olen jo kauan halunnut kuulla. Rakenne on tuttuun tapaan jotenkin ''astralicmainen'', mutta se toimii oikein hyvin tässä kappaleessa! Kokonaisuudessaan Erittäin kova biisi! tätä tullaan kuuntelemaan moneen otteeseen! arvosana poukkoilee siinä 9 ja 10 välissä mutta kai se vähän sinne ysin puolelle kuitenkin jää eli 9+
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta