Higher

astralic- | 14.02.2005 | Melodic Trance
6:33
8.75   5006 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Cylenth Vision 25.01.2011
Ensimmäinen asia mihin kiinnitin huomiota oli bassolinja, joka kuulostaa hyvältä. Jälleen tuo syna lead sitä samaa vanhaa tuttua. Jäi muutenkin melko lyhyeksi. Tuossa äskettäin kuuntelin kappaleen Aura joka oli ensimmäinen biisi jonka sulta olen kuunnellut ja jo siinä mainitsin että osaat biisin perusteella ne perus jutut, tämä kappale vahvistaa sen.

Kaiken kaikkiaan miksaus on onnistunut ihan hyvin, äänimaailma jäi hieman köyhäksi ja parasta tässä oli tuo bassolinja.
0   +1 +2
 
10
Jammin Benjammin 07.07.2005
Sais jatkuu pisaran pidempään noi "liidi-kohdat", ja toka nousu/lähtö on vähän liian vaisu näin VITUN HYVÄLLE BIISILLE:D.
0   +1 +2
 
10
Holmström 04.07.2005
Haloo ? Miten tämä on jäänyt multa huomaamatta... häh ? Aivan loistovaa tuotantoa ! Kokonaisuus... melodia... ja erinomainen balanssi... niin... helvetinmoinen energia... todella toimii tällä energialla... Teknisesti ei mitään vikaa... ei mitään... Pienen masteroinnin läpi ja diili...?
Takuuvarmaa jota saadaan soittopuolelle sekä... joo... pitää vielä funtsaa...?

Tästä saisi pienellä fixauksella huipun... Nyt jo kuullostaa valmiille... Siis valmis biisi tämä on, mutta pari pientä lisäystä jotka tulisi biisin jatkeeksi. Joten lisää pituutta sekä jotain pientä rohkeaa täydennystä jotta saadaan soundista vielä täyteläisempi... Tämä on huippu ! Kiitos tuottajalle! Vaikka itse laittaisin yhden jutun lisää niin 10 !!!!
ROK :)
0   +1 +2
 
9
substance 03.05.2005
en jaksa analysoida, yleisesti ottaen on niin mielettömän hyvin masteroitua tavaraa että vaikut sulaa korvissa. ja tykkään ite enemmän kuin aurasta.
0   +1 +2
 
10
Joneee- 15.04.2005
Helvetin hyvää musiikkia osaat tehä... Melodiat oli hyvii ja bassoraita rimmas :D... *10*
0   +1 +2
 
7
Finsane 22.03.2005
Jotenkin ei uponnu niinku toi sun Tears esimerkiksi. Aika tutun kuuloinen tuo päämelodia. Biisin kokoamisessa oot kyllä kehittynyt. Nooh, aina ei ihan niin hyvin onnistu. Kyllä tätäkin kuuntelee.
0   +1 +2
 
9
Q-rude 07.03.2005
Mahtavaa musaa!! Melodiat oli hyvii ja bassoraita rimmas hyvin kaiken kanssa!
0   +1 +2
 
8
J.cotton 25.02.2005
Tuli mieleen, että syna lähtee hortoilemaan liian aikaisin 1:25. Toimisi mielestäni paremmin jos sillä saralla ei tapahtuisi mitään uutta hetkeen. Valmistaisi odottavaa tunnelmaa paremmin mainiolle 3:17 olevalle kliimaksille. Loppu onkin turvallista ja valitettavankin tuttua trancea. Yksinkertainen rakenne toimii kyllä kiitettävästi, mutta sävellyksen suhteen kaipaisin enemmän. Hyvä biisi silti!
0   +1 +2
 
9
siiki 15.02.2005
Noniin...VIhdoinkin uutta matskua! Alusta asti ihan menevää melodista trancea. Alusta en niinkään tykännyt mutta kun biisi alkoi niin johan alkoi lyyti kirjoittaa.heh.
No kuitenkin...

Rummut olivat ihan maukkaan kuuloiset ja bassline oli tuollaista perusmenevää "jumputusta" :)

Soundit olivat todella hienot ja melodioista puhumattakaan.Todella hienoa kuunneltavaa.Hieno tunnelmallinen pätkä kerrassaan.
Miksaus on myöskin hoidettu mallikkaasti ja biisissä on sitä jotakin.Olet löytänyt todella hienon koukun myöskin biisiin jonka takia tätä kannattaa kuunnella uudestaan ja uudestaan.Todella hyvää menoa.HYVÄ!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 14.02.2005
Varmaa ja tehokasta alkua tarjoillaan, hyvältä kuulostaa, tosin clap ehkä hieman liian läimähtävä, mutta onpahan tehoa biisin myöhemmässä vaiheessa ainakin tarpeeksi. Bassolinja on hyvän kuuloinen, juuri sopivasti delayta kehissä. Muutenkin melodiat toimivat oikein kivasti ja soundit ovat pääosin hyvän kuuloiset. Square-melodiasta plussaa, kirkas soundi ja muutenkin hyvän kuuloinen. Rummut toimii hyvin. Basari potkii tarpeeksi tehokkaasti ja muutenkin on groovia menoa tällä osastolla vaikka ei mitään uutta ja mullistavaa sisälläkkään. Rakenne on hyvin kasassa, ehkä vähän enemmän efektejä olisi voinut olla mukana siivittämässä vaihtoa kertosäkeeseen ja pois. Niin ja vielä tuosta melodialinjasta, päälead vaihtelee ehkä turhan nopeasti, mutta on se silti varsin hyvän kuuloinen. Kokonaisuutena varmaa ja hyvää työtä, hieno biisi jossa riittää energiaa ja tunnelmaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat