Syksy

3:10

Syksyinen pianobiisi.

9.25   1120 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kurv! 18.11.2004
Aivan uskomaton. Tuli inspikset heti kirjottaa tähän.. :D Melodia on sellaienn rauhallinen ja myös tämmönen sykyinen. Potkii ihan kivasti. Tää on huippu.
0   +1 +2
 
9
bamafa 04.11.2004
Tää on jotain niin uskomatonta yöfiilistelyä tää biisi, että...
Aivan loistavia piano fillejä/lickejä tuolla välissä. Loistava, en osaa muuten arvostella tätä...Tää vaan on!
0   +1 +2
 
jrnn 29.10.2004
Jepjep... viimeistään tässä vaiheessa vuotta kaikkien luulis olevan aika syksyfiiliksissä, ja just tällainen haikea maisemanmaalailu ruokkii marraskuisia assosiaatioita. Kadut on liukkaat kuolleista lehdistä, raaka ilma kuljettaa kaukaisetkin äänet kristallinkirkkaina, kaamos painaa hartiat lysyyn. Ja rötkötetään Oldissa boheemisti kaulaliina kaulassa, viskipaukku kourassa, huulet mutrussa, kun taustalla soi jukeboxista "rakkaus on lumivalkoinen". On siinä jotain kummallista, etäisen romanttista, jotain melankoliaa mitä ei voi pukea sanoiksi.

Sitten takaisin raiteille ja itse biisi syynin alle. Minimalistinen piano on biisin tukipilari ja vetävä voima. Jotenkin koko syksyyden olemus tuntuu tiivistyvän nimenomaan pianon ylärekisteriin. Pianoa tukevat jousisovitukset vain vahvistavat tunnelmaa. Biisin nimenkin huomioonottaen instrumenttivalinnat ovat funktionaalisia, todella tuovat mieleen syksyn – väittäisin varmaankin näin, vaikka mitään temaattista osviittaa ei olisi annettu...

Tossa jo aiemmin mainittiinkin että toimii hyvin ilman räpäytystä... Itseasiassa mun mielestä tää toimii takuulla paremmin tällaisena instrumentaalina kuin että jos tossa päällä joku räppäis ihan fiilareis siitä miten elämä voi joskus koetella. Pelkkä ajatus on korni. Elikkä mitään muuta tähän ei mielenkiinnon ylläpitämiseksi tarvita, sen verran on kaikennäköistä tavaraa, varsinkin tuolla taustalla ikään kuin näkymättömissä. Plussaa tulee tuosta – en tiedä, mikä soitin tai efekti on kyseessä – ajoittaisesta kaukaisesta äänestä, joka muistuttaa etäisesti kuikan kutsua.

Niinjoo, millonkas me tehään jotain yhteistyöprojektia...?
0   +1 +2
 
9
dj andré 28.10.2004
Tosi makee biisi!! Siisti toi beatti ja piano sopivan chilli ;) Kaikki kuulosti toimivan hyvin yhteen. Enpä tästä oikeen muuta voi sanoa kun että kuuntelen mielelläni!! :)
0   +1 +2
 
dt1 28.10.2004
No sä tiedätkin mitä oon tästä mieltä... Että jollei Elastista kiinnosta tehä tähän biisii, niin mua ainakin :D
Mut jooh, tää on just sellanen fiilattava biitti mistä mä tykkään. Eikä välttämättä kaipaa räppejä, mielellään kuuntelee tälleenkin. (olipas kehittävää palautetta)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta