Ethiopia

Arsonist | 20.06.2005 | Breakbeat
3:50

Kaunista, hidasta ja nopeaa, niitä kaikkia samaan aikaan. Tämä on siis tällainen erittäin kokeellinen biisi, breakbeattia isolla B:llä, paljon mahtipontisia ja hitaita melodioita. Taustamusiikkia, olkaat hyvät...

10.00   875 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=139232
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
r.kurkijávri 06.02.2006
Vai vielä taustamusiikkia... HAH!! Tämä kuuluu samaan sarjaan I Will-kappaleen kanssa, ei voi muuta kuin nauttia. Kymppi tästäkin.
0   +1 +2
 
JamesMercy 01.08.2005
Rummut on isosti nam, vaikka turhan looppimaiset ovatkin. Alussa tuo melodia tuntui turhan hitaalta ja rumpujen mukaantullessa vähän töksähtelevältä, soundeissa oli kuitenkin mukavasti tuota antem-henkisyyttä. Perkussioita löytyi kivasti, samoin tuolla kappaleen teemalla eteneviä pienempiä melodioita. Nuo tekstuuriäänet olivat ehkäpä hieman turhan voimakkaasti esillä, jolloin pientä puuroutumista aiheuttivat. Pianomelodia tuolla loppupuolella on erinomainen, mutta jää turhan paljon piiloon. Sen soundissa voisi olla lisää kirkkautta, että niistä tekstuureista pomppaisi enemmän esiin. Vähän kesken ehkä loppui, pidemmästikin olisin kuunnellut, kun tämä ihan hyviä ideoita sisälsi. Massiivisuus toimi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat