Kuinka kauan (groove versio)

Ari Pehkoranta | 19.05.2006 | Soul
4:19

Laulut äänitetty uudella laajakalvo mikillä. Kitarat ja kiipparit soitettu uusiks, Tää on mun lemppari omista kyhäelmistä..

8.50   1711 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 26.06.2006
Letkeä gruuvia tässäkin, kuten nimikin kertoo. Rummuissa on hyvät kompit, snare kaipaisi keskiääniä enemmän, ettei se hukkuisi tuonne peltien joukkoon. Laulut toimivat tässä paremmin kuin esim. Carpe Diemissä koska äänialat menee korkeammalle, matalalta on yleensä todella paljon vaikeampaa laulaa tarkasti.

Kannattaa testata jos esim. bassolinjaa saisi kompressoimalla ja equttamalla enemmän pintaa, se kaipaisi mielestäni jykevyyttä, jotta loisi biisille vakaan pohjan. Itse melodiat bassossa toimivat ja tahtoisivat selvästi olla isommassa osassa. Muuten miksaus on suht hyvin tasapainossa. Tässäkin voisi ehkä noita tilakaikuja olla niin äänimaailma olisi vielä yhtenäisempi. Kitarassa joku kevyt stereodelay-juttu voisi luoda todella paljon enemmän eloa.
0   +1 +2
 
9
RanDMC 23.05.2006
No nyt alkaa se sun kuuluisa lauluääni kuulua niinku pitää! Mikistäkö sit johtuu? Tästähän valitimme Hempan kanssa jo niistä ensimmäisistä biiseistä. Anna vaan sen äänes kuulua rohkeesti... Sanotukset kiinnostavia, syystä tai toisesta...
0   +1 +2
 
9
Galantine 21.05.2006
letkeä kitara kuljettaa aika "vapaasti" hengittävää biisiä... toisaalta pieni epätarkkuus tuo sitä livemusiikille ominaista väriä... se on pelkkää plussaa... metronomit nurkkaan ja fiilis pohjalta... tarinaa löytyy sanojen muodossa niin paljon, että kyllähän tässä rupeaa itsekin kysymään, että kuinka kauan? hyvää työtä... =P
0   +1 +2
 
9
puuppa 19.05.2006
Hyvin Sirkesalovainaa tyylinen vokaalisetti, ja todella - groovas kyllä hyvin. Basismi ei ole sairaus, tuossa ainakin sopivan rosoinen, silti popahtavaan settiin hyvin sopiva. Tekstin sisältö oli tärkeässä asemassa ja laulumelodian koukuttavuus kärsi siitä hieman. Ehkä vähän yksinkertasempi ja suoraviivaisempi kertosäe niin hittiainekset on koossa.
0   +1 +2
 
Antti Kaukomaa 19.05.2006
Tässä biisissä on hyvä ja avoin soundi. Laulusoundi on mukava -- varrsinkin noissa kohdissa joissa laulat korkeelta. Sylla on hyvän kuulonen soundi!

Skitta ja soitto muutenkinon hyvää. Vallankin bassottelu toimii. Pikkasen lisää tarkkuutta ... ja a vot!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat