Outspect

arCtic element | 04.12.2005 | Eurotrance
3:44

Piti alkuun tehdä vähä raskaampi trance biisi mut sit siit tulikin tämmönen aika tykki eukkaträäns revitys..:D ja ihan rohkeest vaa kommenttii..:)

8.36   3164 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
syny 07.07.2006
Tuli heti alusta Darude/JS16 -tuotokset mieleen. Basso kuulostaa alkaen 1:11 aavistuksen epävireiseltä, joka kyllä loppuu kun muut soittimet poistuvat. Vika saattaa kyllä olla munkin korvissa... Tai sitten se on tuo hiljainen sähkökitarasäksätys tuolla taustalla joka on epävireinen tai luo vaikutelman epävireisyydestä. 2:12 alkava hitaampi kohta tuo hauskaa vaihtelua. Tasaisen mukavasti tuotettua, mitään hirveitä sudenkuoppia ei löydy. Soundit ehkä vähän vst-mäisen ohuet, ois voinut lisää layereitä tai efuja lisätä jos kone vaan mitenkään antaa myöten. Ja omaperäisyyttä olis kyllä saanut olla enemmän sekä melodioissa että soundeissa, kyllä siihen eurotranceenkin saa sitä mahtumaan. :)
0   +1 +2
 
9
niina-80 06.03.2006
Aika jänskä biisi.... mutta todella mukaansa tempaava!!!! Hienoa musaa!!!
0   +1 +2
 
10
MiDre 21.02.2006
Samaa mahtavaa linjaa vetää tämäkin kuin Mind lethalkin.. eli tässä on kuulkaas taidot hyppysissä.. ja eeeiku imuttamaan näitä itelleki.. ;P
0   +1 +2
 
8
Nectino 15.01.2006
Varsin erikoiset melodiakuviot on tähän biisiin väkerretty. Erikoisia effektejä käytetty. Olisin ehkä kaivannut enemmän jotain soundi/melodiavaihdosta. Biisi on varsin nopeatempoinen ja pistää jalankin ihan heilumaan. Tuo sähkökitarasoundi, mikä tuossa melko puolessa välissä tulee esiin, niin ei mielestäni ole kovinkaan hyvä tähän biisiin. Tempon hidastus oli varsin ovela juttu, se synnytti hieman mielikuvaa päähäni. Bassosoitin pistää hieman välillä korvaan, tuntuisi siltä ettei se aina menisi melodian kanssa yhteen. Ihan hieno biisi hienoilla effekteillä painostettuna.
0   +1 +2
 
9
Dj Future 14.01.2006
Äijä pääs yllättään pahasti. Oot kehittyny musanteossa älyttömästi sitten ekojen biisien. Melodiat on varsin mukavia ja hyvin miksattuja ja raidoiltaan sujuvia, ja ne jaksaa säilyttää tietynlaisen tunnelman läpi biisin. Sulla on näissä uusissa biiseissä kuitenkin säilyny sitä vanhaa soundia mitä teit kesä pari takaperin. Tätäkin kuunnelessa tulee helposti mielee mm. In The Midnight ja Are you Ready (NewMix), muistat varmaan kappaleet? Ja se on hyvä asia. Jotku miksaukset on tehty raa-asti mut hyvin. Lisää vaa musaa tänne!
0   +1 +2
 
8
DJ Mihailov 14.01.2006
Mukavaa rytmeilyä todellakin. Basso melodia olisi voinut tietty olla parempi mutta tuo rytmi puoli on varsin asiallinen. Jotain jytää lisää olisi saanut paljonkin jos pelkkien trance saundien lisäksi olisit kehittänyt jonkun toisen melodialinjan taustalle, kuten piano tai jonkun synasaundi. Tuo hidastus oli aika veikeä keksintö. kivaa kikkailua mutta ei ihan yltänyt kiitettävän puolelle. Lisää settiä kehiin vain! Rtymi puoli on sulla todella hyvin hanskassa.
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 31.12.2005
Alku aivan loistavaa, tuo heti hyvän kuvan tästä biisistä. (Ehkä) olisi saanut olla hieman räväkämpi niin tää olisi ollut juuri loistavan kuuloista, mutta ihan hyvä näinkin. 9p
0   +1 +2
 
8
cj.6 10.12.2005
uutta tuotantoo on ilmestynyt!!..ihan nätit soittimet oot saanu tähän biisiin..alku on ihan ihan hyvää, mutta aika perus.. biisistä löytyy pieniä hyviä kohtia jotka tekee biisistä menevän..basso on ehkä hieman hiljaisella..miksausta kannattaisi jo harjoitella jonkun verran..biisin kohokohta on ehkä temmon muuttaminen, mutta ei toimi erikoisen hyvin kun tulee loppusysäys..mutta aika perus
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 05.12.2005
Jotenkin tämä oli piristävä kokemus vaikkakin se olisi ollut parempi vähän laadukkaammilla soundeilla, mutta nekään eivät mitkään kauhean huonot ole!!! Minä ainakin tykkäsin melodiasta ja 1:40 kohdalla alkava rajumpi pätkä on onnistunut! ja siinä oleva breikki ennen haitsun tuloa on mielestäni onnistunut!!! Tuo hidastuskin on ihan mukava, mutta ei tiedä onko siinä mitään ihmeellistä... Olen sitä itsekin joissain biiseissä joskus käyttänyt x) Eeei tämä ole ollenkaan hassumpi ilmestys... 8½ puolen annan piristävästä tuotoksesta!! =)
0   +1 +2
 
7
Fleeticer 04.12.2005
Alun soundit ihan suht kiinnostavia, mutta biitin lähtiessä päälle biisi ei kuitenkaan saavuta sellaista menoa, mitä olisi toivonut. Basari jää liian tehottomaksi, enemmän napakkuutta siihen. Muutenkin rumpuosasto on turhan paljon sitä perusmenoa, ja vähän puuroutuvaa sellaista. Miksausta voisi siis selkeyttää, ihan koko biisin osalta. Melodiat eivät innosta soundien tai linjojenkaan osalta. Jotain koukkua tarvitsisi mukaan, että tästä jotain jäisi mieleen. Soundeihin lisää massiivisuutta. Kitara ihan jännä ratkaisu ja se onkin yksi harvoista ihan positiivisista asioista biisissä. Tempon muuttaminen ihan hyvä kikka, mutta loppupeleissä aika turha kuitenkin, kun siinä ei mikään pahemmin muuttunut biisin muihiin osiin verrattuna. Biisi jää sinne keskinkertaiseen massaan, koita seuraavaan biisiin hakea jotain mikä saa sen nousemaan korkeammalle tasolle. Vaikka ihan soundisäädöstä voi lähteä liikkeelle.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta