fly

apetta | 06.04.2004 | Breakbeat
7:22

En ole genrestä ihan varma, mutta mielestäni tämä on ambientin ja breakbeatin sekoitus. tällaista aluksi hieman 'menevää' ja lopuksi hieman rauhoittuvaa. nauttikaa :)

7.00   804 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 59999 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Tempo 06.04.2004
Ne genre ei kyllä osunut nappiin, mutta siitä ei voi pisteitä rokottaa. Kuitenkin biisi laahustaa eli lisää tempoa ja rummut ovat aika kuivan kuuloiset. Tällaiseen tunnelmaan olisi voinut laittaa enemmän reverbiä rumpuihin ja muutakin taustaa voisi lisätä. Kun breakbeatit tulevat puolivälissä mukaan pelastaa se tilannetta jonkin verran, mutta melkein heti perään tulevat Malströmin preset patchit saavat V-käyrän taas nousemaan.. ei näin. Pienellä vaivalla ja nupinkäännollä olisi saanut ihan omaakin soundia.

Tunnelma biisissä on kuitenkin ihan kohdallaan ja sen voisi lopettaa tuohon viiteen ja puoleen minuuttiin. Siitä eteenpäin alkaa jo ihan toinen biisi. Ei se mene ainakaan yhteen edellisen kanssa.

Vähän keskeneräiseltä vaikuttaa.. Takaisin sorvin ääreen. Tässä on potentiaalia, kunhan sitä vain jaksaa viilata.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat