Morning Train (Night Version)

Antti Nieminen | 07.07.2005 | Ballad
6:03

Petter Pousar: Lead voc

Antti Nieminen: Kaikki muut

9.13   1797 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=142226
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Nikita_ 03.10.2006
Kaunis ääni, pidä paljon. Tälläistä saisi tosiaan tulla enemmän!
0   +1 +2
 
9
kylänmies 19.09.2005
Aika tiukkaa hikea pukkaa kuunnellessa! Tällästä musaa pitää duunata, KYLLÄ! Hienoa!
0   +1 +2
 
8
Bemary 28.07.2005
Upeaa, että joku jaksaa vielä väsätä näitä 80-luvulta vaikutteitaan nappailevia biisejä. Jotenki nii siirappista ja realistisen rehellistä yhtä aikaa. Osaan kuvitella tähän jopa sen osittain juna-asemalla kuvatun musiikkivideon hahmotelman, jota telkassa sitte sais ihailla sateisena syysiltana, kynttilöiden ja seinälampun valossa.
Vokalistin osuus o hoidettu oikein nätisti. Ääni sopii täydellisesti kasarimusaan ja varmasti se toimisi useissa muissaki tyylilajeissa. Paha mennä sanomaan tuon vokalistin nimen perusteella onko kyseessä syntyjään suomalainen henkilö, mut paikoitellen olin havaitsevinani pientä epäselvyyttä lausumisessa. Tiedä sitte johtuiko tuo mistä, mut yleisilmeeltään laulupuoli o täysin kunnossa.
Biisin pituus o venytetty aika äärimmilleen, mut tällanen rauhallinen fiilis kestää sen hyvin. Ei tunnu liian pitkältä.
Sovitus o tyylikästä, ja soittimista kauneimmin soi ehkä kitara, joka pääsee sooloilemaan yhessä vaiheessa. Kaunista o myös kosketinsoittimen käsittely. Ei mitään valittamista.
Juu, mitä tästä enää muuta sanomaan, ku lisää kasaria Mikseriin ja radioaalloilleki! Kyl tässä o sitä tunnelmaa :)
0   +1 +2
 
9
soulmate 28.07.2005
Erittäin hieno ja tunteellinen biisi. Miellytti korvaa oikein kovin. Ja pehmeä soundi rulasi todella hyvin koko biisin läpi. Kaunista. Tätä lisää :)
0   +1 +2
 
8
se on hiano,kun soittaa esim. gospelbändissä, jolla on ennestään tietty musiikillinen tyyli minkä mukaan mennään,että voi jossain muualla päästellä höyryjä ulos, ja kontrastit ainakin minulla toimi kun soittelin kymmenen vuotta konnakuorossa perkussioita...,oli kiva ottaa sähkis käteen keikkarupeaman jälkeen, ja vetäistä"marsu"kybälle...
fide tosiaan on dinosaurus,vaikka kyllä 20 vuottakin ja "sikoina"on hyvä saavutus,taidatte fidessä pistellä paremmaksi?
joo biisi oli saundeiltaan tosi hyvä, ja kun kerran kerroit soolon menneen vituksi,niin kiinnitin siihen tietysti huomiota:)
kokonaisuuteen nähden olisi voinut olla huolellisemmin soitettu;:D
0   +1 +2
 
9
Polskija 27.07.2005
Kylläpäs taisin istuskella kuuden minuutin ajan aamujunassa pois kultani luota, niin vaikuttava tämä. Yhdyn edelliseen, vahvaa radiotasoa. Soolo erityisesti riipaisi hyvässä mielessä.
0   +1 +2
 
Kloku 14.07.2005
Paljon parempaa mitä radiosta nykyisin tulee. Oikein hyvä hidas discoihin. :)
0   +1 +2
 
10
Rumarimpsrempsa 14.07.2005
Kurkkua puristaa joka ikinen kerta, kun kuuntelen tämän kappaleen. Sovitus on todella onnistunut. Solisti vetää niin, että niskakarvani alkavat vastustaa maan vetovoimaa. Ja ne stemmat. Maailmanluokkaa.
Muutama korjaus vielä tasoihin ja harkitumpi kitarasoolo niin ollaan täydellisyydessä. Tsybä tulee silti.
0   +1 +2
 
80sForever 12.07.2005
Kiitokset kommentista! Yksi korjaus vain :) Soolon särö oli ihan Marshallin Bluesbreaker II- säröpedaalista. Yliohjasin sen vain kompuralla jolloin se kuullostaa hiukan konemaiselta :)
0   +1 +2
 
10
digius 12.07.2005
Balladi vailla vertaa! Täytyy sanoa että näihin sitä itsekin on heikkona, loistava melodia ja kertsi kuorrutettuna tyylirikkaalla soitinarsenaalilla. Tuosta nu-moog soundistahan voi joko tykätä tai ei, mut mulle se kyllä kelpas ja sopi tähän yöversioon. Yöllähän on aikaa joten biisin pituuskin puolustaa paikkaansa. Solistin eläytyminen on huippuluokkaa, eikä edes rumputaustan konemaiset soundit, eikä loppusoolon digiskebasärö pudottaneet fiilistä vaan sopivat hyvinkin tällaiseen 2000-luvun vetoon hyvin.
Kympin edestä kaunista kuultavaa!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat