Cursed

Antipope | 30.03.2010 | Metal
6:25

Desert LP:n 1. biisi

9.29   910 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 418629 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

Do you feel the taste of death
In the last warmth
There is a part of you dying
I am here to keep you sane

I follow you through wake and sleep
Creep behind you in your dreams
The walking shadow on the edge
In the still of the night I make you scream

I control the powers
To lift you above and drag below
To fuck you up and shut you down
To leave you to rot on the ground

I am a still-born wish
The struggle you avoid
Guilt you try to hide
The demon you cannot fight

Out of me the nights of pain
Out of me the days of hate
Cursed, you can never leave
Without me, there's no other way

In the morning light
You think you're free
You promise yourself
No longer shall I live in fear
But everything you ever try
Everywhere, every time
Every face, every place
You cannot get enough of me

I can feel your soul submitting
You have found the hand that feeds you
I have become part of you
From now on I'll tell you what to do

What makes you cringe
You are now
The fright of the past
Only death can exorcise

Out of me the nights of pain
Out of me the days of hate
Cursed, you can never leave
Without me, there's no other way

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tyranno 27.07.2010
Pitkästä aikaa kuuntelen Antipopea. Tietokoneellani on muutama Antipopen vuonna nakki ja käpy tehtyjä biisejä. Huomaan, että Antipope on musiikillisesti kehittynyt valtavan harppauksen eteen päin. Antipope kuulostaa nykyään ammattimaiselta. Soundit ei ainakaan tässä kuulosta biisltä teennäisiltä ja löyhiltä. Laulaja/vokalisti Myllykangas kuulostaa paremmalta ja selkeämmältä, kuin vanhemmissa biiseissä. Nyt ei varmaan kenellekään tulisi mieleenkään väittää, että laulaja olisi muka joku amatööri.

Hienoa. Pääsette vielä pitkälle. Annan Cursed-kappaleelle täyden ysin. Jess ja morjens.
+2   +1 +2
 
10
Selevä, levyarvostelua taas kehiin! Ensinnäkin, ensivaikutelma ekasta kappaleesta oli aika hyvä. Se vähän kertoi bändin luonteesta ja siitä, minkälaista tavaraa tämä poppoo väkrää. Sitten kuuntelin toisen kappaleen, vähän samanlainen fiilis eli ei huono. Sitten tuli 3. ja sehän tykitti kovaa! Selvästi huomaan joitakin BM-vaikutteita riffeistä jne. Ja sitten eteenpäin kuunneltuani taas, levy vain parani ja muuttui monipuolisemmaksi, progressiivisemmaksi ja eeppisemmäksi ja sehän on hyvä juttu! Mikä ettei! Ei vaikuta yhtään huonolta ja siirrytään tarkempiin kommentteihin:

Ekana kitarat. Kitaroiden soundi on miellyttävä korvalle ja ei missään vaiheessa särähtänyt korvaan. Kakkoskitara olisi ihan pikkusen voinut olla pinnammassa, mutta hyvin käy näinkin. Riffit potkii ja vie mukanaan tunnelmallisilta osiltaan ja blast beat-kohdissa potkii oikein mallikkaasti persettä. Samoin kitaristien taidot sooloineen jne. ovat miellyttävää kuunneltavaa ja virheitä ei löytynyt mistään, vaikka vaikeita rytmityksiä ja riffejä eri puolilta biisejä löytyikin. Soolot olivat hyvin suunniteltuja ja siitä plussaa! Sävellyspuoli kitaroiden osalta on tarkkaan mietittyä ja ylipäätänsä homma kitaroiden osalta toimii poikkeuksellisen hyvin! Bravo!

Siirrytään lauluun. Siitä mulla onkin paljon sanottavaa. Laulajalle mitali hyvin onnistuneesta laulutyöstä. Harvemmin kuulee mikseribändien laulajilla olevan näin laajaa lauluskaalaa, kun tenorista hypätään välillä ihan falsettiin ja se vedetään vielä puhtaasti. Samoin laulajan äänessä on asennetta ja aggressiivisuutta, joka on tällaisessa musiikissa asian ydin. Todella lahjakkaan laulajan olette saaneet riveihinne. Itse laulajana annan hatunnoston loistavasta suorituksesta!

Hypätääs bassoon. Basso oli sopivan pinnalla, eikä liian alla. Basso olisi kuitenkin voinut olla vähän monipuolisemman kuuloinen, kun nyt se oli pääasiassa 2. kitaran soundiboostina, että perusbassokuvioilla mennään. Bassoon olisi voinut ehkä ottaa jotain monipuolisuutta, mutta basso kuitenkin kuului, se löytyy kappaleista ja sen soundi on minulle ihan riittävän hyvä. Siihen olisi voinut kyllä lisätä vähän terävyyttä tj. vastaavaa, niin olisi erottanut vähän paremmin ja pistänyt vähän tykimpää soundia kehiin! Mutta kuitenkin, ei valittamista bassoon, mutta ei mitään erikoismainintaa. Hyvä se näinkin on!

Rumpuihin sitten. Rumpali veti hyvää settiä monipuolisella kikkailulla ja myös tykittävien blast beatien kanssa. Tarkkaa toimintaa ja toimivaa menoa. Homma oli musiikkiin nähden sopivan progea, pieniä kikkoja löytyy, joka lisää mielenkiintoa ja kyllä kolisee ja mallikkaasti! Todella jees!

In a nutshell: Eli tämä yllätti nyt positiivisesti. Soundit ovat laatutavaraa, sävellystyö on loppuunmietittyä ja huoliteltua. Soittajat onnistuvat työssään loistavasti ja laulajalle erityspalaute todella kovista laulusuorituksista. Ammattilaismeiningillä sitä täällä potkitaan kuuntelijoita päähän ja naama sitä jo koskettaa takaraivoa, kun sen verran kovaa tykittää. Annan koko levylle arvosanaksi pyöreän 10. Ei ollut ihme, että päädyitte saamaan itsestänne artikkelin Miasmaan! :)

-Isth kuittaa-
+4   +1 +2
 
8
MixTer.G 08.04.2010
Vittu! Hyvät fiilarit tästä kyllä pääosin itelle jää, MUTTA! :) jotenki kuitenki hiipii sellane ajatus sisään, että tätä ei oo tehty loppuun asti huolella! En tiiä miten ja missä tää on tehty, mutta mie luulen että tästä ois saanu vielä paljo paremman ja tarttuvamman, tuotetumman joku saattas sanoo ;) ja eihän siinä tuotetussa oo mitään vikaa, kunhan se ei oo sellasta nykyajan metallituotettuu! Ite tulee aina laulajana kiinnitettyy huomioo lauluihin sovituksineen kaikkineen, joissa ois paljon parannettavaa! En tarkota että ne ois huonot nyt,vaan että sopivan tuottajan kanssa niistä saattas saada vielä paremmat! Ja ehkä jotain pientä räkäsyyttä ois ehkä kaivannu tohon saundi puoleen lisää! mene ja tiedä! Siispä annan kasin!
+2   +1 +2
 
Nagh 08.04.2010
Lisäyksenä vielä, että mun mielestä väliosa ei todellakaan ollut liiän pitkä. Ois se vielä kestäny vähän toistoakin.
0   +1 +2
 
Nagh 08.04.2010
Todellakin omaperäistä. itelle ei kolahtanu, sillä tästä jotenkin puuttu ne ''munat''. Mutta hyvin rokkaa, jos itte tykkäisin, ehkä oikeesti kehuisin.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 06.04.2010
Alussa on erittäin tunnelmallista kohkausta.Kitarasoundi on hyvin riipivä, tykkäsin siittä. Ehkä jopa hieman Iron Maiden tyyppisiä kitarakuvioita. Väliosiossa olisin laittanut laulut ihan puhtaana ilman raspia. Ehkä tää biisi on teidän Rime of the ancient mariner :)
+2   +1 +2
 
10
Chrimera 03.04.2010
Aivan perkeleen hyvä biisi! Nyt asetatte riman ittellenne suht korkealle seuraavia julkaisuja ajatellen. Saundit toimii, riffit toimii... ainoastaan väliosio/breikki/mikälie, oli turhan pitkä... Mutta menköön nyt "avausraidan" piikkiin. Jatkakaa rokkailua!!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat