Satelliittikurjet

ANIG | 27.11.2018 | Pop
4:12

Satelliittikurjet kertoo elämän synkistä ja voimattomista hetkistä ja siitä, miten jokainen lopulta löytää kotiin.
Biisillä duetoi pehmeä-ääninen Ville Äs, joka on soittanut usealla ANIGin singlellä kitaraa ja nyt astui myös mikrofonin taakse täydentämään syksyistä tarinaa omalla äänellään.

Spotify: https://open.spotify.c...

8.38   367 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

ORIGAMILINNUT 30.10.2019
Alun synasaundi ei oikein iske omaan makuun. Sanoitukset hieman ontuvat säkeistössä jään kaipaamaan soljuvuutta, kertsissä asia hieman parantuu. Molemmilla laulajilla kaunis ja selkeä lauluääni. Kaipaan jotain rohkeampaa revitystä sillä rahkeet kyllä riittäisivät sellaiseen varmasti niin laulun kuin tuottamisenkin osalta.
0   +1 +2
 
6
Menee täysin oman genren ulkopuolelle enkä tajua tällaisesta musiikista mitään, joten yritän olla puolueeton. Onnellinen ja hyväntuulinen kertsi. En vihaa tätä. Voinko saada tämän ensimmäisen laulajan numeron? Heheh. Laitan kutosen.
0   +1 +2
 
9
UkkoSaatto 15.07.2019
hyvällä introlla, makeet synat.
raikas kick sound, hyvällä laulajalla!
0   +1 +2
 
10
klawie 02.07.2019
Ei lainkaan huono. Tämä erottuisi positiivisesti massasta mainstream-radiossa. Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
Immunity DBL 18.03.2019
hyvä pop kappale... soundit hiottu kuntoon ja laulut tosi jees... kiva kontrasti toi laulajan vaihtuminen kesken kappaleen ja sitten yhteen ... hmmm... tosi hyvää poppia :)
0   +1 +2
 
Begemot 07.03.2019
Selkeästi mikserin ammattimaista parasta kolmasta osaa. Satelliittikurjet, hieno kielikuva. Tälläiselle musiikille kai paras kehu on se, että tämä voisi soida radiossa. Sen verran tykkäsin, että seuraan projektia. Jos sieltä paljastuisi vielä kovempia biisejä.
0   +1 +2
 
9
Kaunis lauluääni ja mukava melodia, PMMP tulee vahvasti mieleen. Tykkäsin kyllä kovasti biisistä, hyvää meininkiä. Hittipotentiaalia.
0   +1 +2
 
sikki-six 04.01.2019
Oikein laadukasta tuotantoa ja musiikillista tekemistä k-ringin virtaan. Laulu on tyylikkään vähäeleistä mutta kuitenkin mainiosti pinnassa. Varsin valmista matskua genressään.
0   +1 +2
 
8
DontestFest 09.12.2018
Kertsissä siis vokaalit hukkuu, muuten täydellistä :)!
0   +1 +2
 
8
DontestFest 09.12.2018
Hyvä biisi, menevä. Omasta mielestäni miksaus/masterointi on jotenkin sekava, paljon kaikkea samoilla taajuuksilla. Vokaalit kun miksaisi enemmän biisin päälle ja hieman eqta parantais, ehkä myös hieman ilmaa vokaaleille niin tää ois ihan täydellinen! Kuuntelin tätä genelecin studiomonitorilla, enkä saanut sanoista selvää. Jäi oikein harmittamaan, kun kuulosti hiotulta, mut sanat hukkui. Itsellä on monesti käynyt samaa, silloin kun biisi on oma niin helposti vokaalit hiotaan "liikaa" yhteen biisin kanssa. Sitten kun joku tuntematon kuuntelee ekaa kertaa ja yrittää kuulla sanoja, niin ei osaa kuulla niitä sieltä :/ Biisistä jäi mukavan levollinen fiilis, ainut just et lepoa häiritsi se, että joutui "tarkentamaan" kuuloaan ja tunkemaan korvan monitoriin kiinni.. Siltikään en saanut kaikista sanoista selvää. Mikään muu tässä biisissä ei kyl itseä häirinnyt. Hyvä biisi! \o
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2