Sunset at Stonehenge

Ancylus | 31.05.2004 | Ambient
7:27

Auringonlasku kivikehän keskeltä nähtynä.

9.80   1404 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 69644 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Prometheus 22.12.2005
Muuten loistava, mutta ei kanna aivan loppuun saakka. Esim. viimeisen minuutin basso pörinä on huonosti toteutettu muuhun kappaleeseen nähden.
0   +1 +2
 
10
Begga(R) 25.06.2005
Joo-o. Kuin taivaaseen olisi menossa. Kun kulkee sitä valkoista käytävää pitkin ja valo lähestyy.
0   +1 +2
 
10
Eurydome 01.08.2004
todella hyvin valitut äänet ja taustasuhina antavat jo heti alkuun hyvän biisin tunnusmerkit. harvinaisen kaunista ääntä, upeat melodiat. biisin tunnelma on eteerinen ja uskomattoman kaunis. tämä tulee soimaan pitkään mulla :). hmm.. taitaa mennä liikaa kehumisen puolelle mutta menkööt, tämä on sen arvoinen.
0   +1 +2
 
10
Dj Future 21.06.2004
ai jai jai! Stonehenge, Stonehenge.....
Jo biisin nimikin on niin kiehtova ja se herättää monta ajatusta ja kysymystä... Tein tuosta mahtavasta kivikehästä tutkielmankin, ja sen maagisuus on kiehtonut minua paljonkin. mutta asiaan...
Alun voimakas liidi teki minuun heti vaikutuksen, tuntui kuin muinaiset kansat jotka Stonehengen rakensivat olisivat kertomassa tai näyttämässä keinoa tai tapaa jolla he sen rakensivat, lisäksi liidi kuvastaa aurinkoa tod.hyvin ja kello on jo sitä luokkaa että oikea aurinko jo pilkistää tuolta horisontin takaa, eli biisin kuuntelu ajan kohta ei parempi enään voisikaan olla. Mutta pettymykseksi (joskin ei kovin suureksi) ei biisissä ole taaskaan rumpuja. Tosin tämä leijailu on ihanaa kuultavaa. Mutta ei olisi minua ainakaan haitannut jos taustalla olisi soinut joku open ja closed hihateista ja clapeista koostuva komppi. Lisäksi pehmeä kick olisi ollut "poikaa". Kuuntelin biisin kuulokkeilla joten kaikkea bassoa en voinut kuulla, mutta jos jotain moitittavaa tai kehuttavaa pitää vielä erikseen mainita bassosta, niin kirjoitan siitä huomenna sitten lisää.
Ja hmm, loppu laittaa vähän mietityttämään, se oli hyvin tehty mutta siitä olisi kyllä saanut vielä paremmankin tehtyä. Kaikesta huolimatta biisi teki minuun niin voimakkaan vaikutuksen että on pakko antaa tälle niinkin suuri numero kuin 10. Ja usko pois, biisi todellakin on numeronsa ansainnut!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta