New Generation (v.1.1)

Alpha Mind | 22.03.2005 | Chill Out
6:12

Jokseenkin synkkää vaikka kesä lähestyykin kovaa vauhtia, mutta ei anneta sen häiritä :)
Nyt vähän fixattu versio...

85BPM

9.20   1458 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jussi Huhtala 30.12.2005
Hypnoottinen tunnelma. Mukava äänimaailma, jäin jumittamaan 15 minuutiksi=) Mene se duunipäivä jumittaessakin. hyvähyvä!!!
0   +1 +2
 
10
Imp 30.07.2005
no niin taas vaihteeks sultakin materiaalia.Tässä on kyllä erittäin vahva tunnelma.tykkään tällaisesta synkästä materiaalista..erittäin tunnelmallista. Mun mielestä miksauksessa ei ole mitään vikaa..kaikki toimii täälä päässä ainakin todella hienosti.mitään korviin pistävää virhettä ei havaittavissa.Biisi on juuri sopivan pitkä ja monipuolinen.Raskas hidas biitti tuo juuri sellaista hyvää ahdistuneisuuden tunnetta.Erittäin hyvä biisi mielestäni..koukkumainen pääleadi ja tausta melodiat täydentävät tätä koukkua hyvin.
0   +1 +2
 
10
_whisper 10.04.2008
Synkkä kesä tulossa? :O
Ei jää paikoilleen jumittaa eikä kiinostus lopahda kun vasta sillo ku biisi loppuun. Tähän jää kyllä koukkuun. Erittäin hyvä biisi kympin arvonen tosiaan!
0   +1 +2
 
9
Eurydome 05.04.2005
kiva, että tältäkin artistilta tulee taas biisi ulos. soundit ovat mukavasti tilantuntuisia ja niihin on saatu juuri sopiva, kirkas ääni. aloitus menee nopeasti ohi, vaikka se kestääkin suhteellisen pitkään. itse en oikein aivan mielly tuollaiseen... ööh.. voisiko sitä sanoa jonkinlaiseksi "psytrance/goa"-bassokickiksi.

rumpuihin on asetettu hyvin yksinkertainen rytmi ja rakenne, joka hieman latistaa tunnelmaa (ainakin omalta osaltani). olisin ehkä kaivannut hieman d'n'b-tyylistä biittiä (tai jotain nopeampaa). tuo intialaistyylinen kitara tms. soundi on hyvä ja padit myötäilevät hyvin sen kanssa. perkussiot tuovat sitä tiettyä "shamanistisuutta" mukaan ja saa aikaan jotain mukavan alkukantaista tähän biisiin, josta pidän.
0   +1 +2
 
MarcKrystal 11.05.2005
Kipale ainakin alkaa hyvin ambient maisesti tuollaisella tuulen huminalla. Sitten mukaan tulee muitakin soundeja jotka nekin ovat hieman ambientin kuuloisia.
Rummut potkivat melko hyvin ja melodia on mukava vaikka sekin on ambientmainen ja synkkä :)
Toisin sanoen melko ambient painotteista ettei tarvitse sitä sanaa enää sanoa :P
Noh, miksaus on vähän huonompi mutta ei se mitään. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta