Last Fight

AllAround | 14.02.2006 | Rock
4:52
8.20   973 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
hobocore 16.10.2006
Muuten kuulostaa hyvältä ja soitanta on hallussa, mutta koko biisi tarvitsisi lisää potkua, kuten tuossa joku jo mainitsikin. Miksauksella tehtäisiin varmaan jo paljon. Itse biisistä pidän, suurin ongelma ehkä tuo äänikuva.
0   +1 +2
 
C2H5OH 27.09.2006
Melodiat on paikoittain aika omaperäisiä, mikä on kiva juttu. Biisin loppupuolella oleva progeosa oli biisin parasta antia. Laulaja ei ole huono, mutta tulkinta oli silti ponnetonta. Sama vaivaa myös koko biisiä. Pikkasen enemmän vain meininkiä, niin tätä vois oikeastikin jaksaa kuunnellakin...
0   +1 +2
 
9
Duality 18.03.2006
Aloitetaanpa sanomalla, että tämä kappale on lähes virheetön kokonaisuus. Kappaleessa on hieno 7/8-runko, ja melodiikka on kotoisin samoilta seuduilta kuin Opeth-yhtyeen "Windowpane", mutta plagioinnin välttämiseksi ollaan tähän osattu yhdistellä mm. Porcupine Treeta, hiukan Poets of the Fallia sekä muita samantyyppisiä balladeita. Tunnelma pysyy todella vahvana, mistä suurin kiitos kuuluu laulajalle. Brit-pop -tyylisuuntaan eksymisestä toki voidaan olla montaa mieltä, erityisesti kappaleen loppupuolella esiintyvässä kertosäkeessä, mutta melko hyvin tämä rosoisuus ja hauras tunnelmallisuus saadaan naitettua keskenään.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta