Myyty Mies

Aimo Vekki | 20.09.2012 | Kuunnelma
2:50

Rehellisyys maan perii. Jos on rehellinen itselleen, voi olla rehellinen myös muille. Kuinka monta suku/naapuri/työpaikkavihaa olisikaan vältetty puhumalla suoraa? Nyt nyppii- Suksi kuseen.
Ei Jumala suutu siitä, että ihmisellä on mielipide. Täällä Etelä-pohjammaalla käytettiin jumalakorttia aika tiuhaan, kun olin nuori. Mummani pahin kirosana oli: Ja paskat. Hän oli se joviaalimman suunnan edustaja. Toisen muorin kanssa kävimmekin kirkossa joka sunnuntai. Tiistai ja torstai oli seurat. Elämäni ensimmäiset 12 vuotta. Siitäköhän minulle on jäänyt viehtymys suuriin ja leveäperäisiin Naisiin. Legendan mukaan sielu painaa 21 grammaa. Olen kokenut, että ihminen, johon mahtuu enemmän sisäistä kauneutta, ei pode pikkusieluisuutta.

Säv: Jari Korkiamäki, San: Tommi Latikka, Sov Aimo Vekki

8.00   278 kuuntelua

Kappaleen sanat

Jos on rehellinen itselleen, mukava ja huomaavainen naapureille, pääsee tikapuita pitkin Taivaaseen. Sielu jäätyi ja irtosi ruumiistain. Lämpö tila oli siinä -5.
Kylmähiki peitti kasvoni kauttaaltaan.
Ei puhe tullut, sanat lattialle putoili.......
Mä olin myyty mies, sillä isoon Naiseen on pantu kauneutta sissään enemmän kuin pienempiin vastaaviin järjensyöjättäriin.
Sydän hakkaa vielä toistaiseksi, kuume nousee lukuihin aivan omiin. Mennään rajoilla, joilla jolla kaatuu, jos ei pidä tiukasti kiinni.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat