Wavescale - Ultravision (Acrobite Remix)

Acrobite | 09.09.2006 | Eurotrance
5:07

Wavescalen makoisasta Ultravisionista väännetty hiukan erilainen näkemys, vaikka alkuperäisen linjoilla surffaillaankin aika pitkälti. Käykäähän kuuntelemassa myös se originaali!

http://www.mikseri.net...

Masterointi: Celesteel

9.15   3351 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
vergron 13.01.2013
osu ja uppos :) <3
0   +1 +2
 
9
Divine-- 15.11.2006
Biisi alkaa aika perustrancemaisesti basarilla joka on mukavan iskevä ja siitä löytyy vielä kivasti potkua alemmilta taajuuksiltakin. Sitten mukaan nousee basso, joka hoitaa asiansa mukavasti ja tuo biisiin vähän lisää nopeuden tuntua. 0:51 kohdalla tulee syntikkaa ekan kerran mukaan ja melkein heti perään taustalle tulee padia mukaan. Biisissä on jatkuvasti hieno jännittynyt tunnelma, vaikka basarin paras isku on ehkä hieman kadonnut. 1:55 tulee supersaha mukaan. Saundi on mukavan leveä ja melodia tulee selkeästi. 3:20 tulee suvantokohta, mutta biisin tunnelma pysyy silti korkealla, eikä lopahda niinkuin helposti käy. Mukana pyörähtää vielä 4:00 kohdalla syntikka lisäämässä vaihtelua loppupuolelle. Lopetus on nopea, mutta ei liian töksähtävä. Vielä kun se basari säilyttäis energiansa koko biisin läpi niin rapsahtais 10, mutta pakko antaa 9 ;)
0   +1 +2
 
9
jonzku85 17.10.2006
hyvä=)
0   +1 +2
 
9
A-Trax 27.09.2006
Tässä ainakin potkii eri tavalla kun alkuperäisessä... :D Saundit on huomattavasti kirkkaampia ja tosta n. 1:00 alkavasta liidistä(kö) tulee jotenkin kasarimeininki mieleen... :) Jotku ikivanhat trakkeribiisit... Ei siis paha ollenkaan... 2 minuutin kohdalla alkaakin sitten tulla munaa biisiin paksuilla sahoilla. Tervetuloa vuoteen 2000! Melodiat oli jo alkuperäänsä myöten hyvät ja et ole tässä mennyt niitä paljoa näpelöimään... Ihan mukavan kuuloinen remiksi vähän kovemmalla potkulla ja kirkkaammalla äänimailmalla...
0   +1 +2
 
10
DJ Purkka 20.09.2006
Loisto biisi ei voi muuta sanoa
0   +1 +2
 
Aurisgale 18.09.2006
Napakka alku. Potkua tuntuu olevan ihan kohtuu hyvin... keskari bassline kuulostaa hiukan orvolta, mutta sitten kun matala offbeat bassline tulee mukaan, niin alkaa kuulostamaan namilta. Efektoitu ulina-arppi on persoonallisen kuuloinen ja antaa oman leiman tälle rallille. Sahapadit myös on siellä missä pitääkin.

Suvannon sahailut ovat aina hyviä ratkaisuja. Hienot filtterit ja cutit.
Sahat ovat varsin maukkaat, vaikka niiden jämäkkyys syö alapäätä ja kompressori joutuu tekemään hiukan töitä. Säröinen kellosoundi kuulostaa hiton hyvältä. Jotain tämä biisi kaipaa, mutta en tiedä mitä? Tasokasta soundia tämä biisi on muuten kyllä täynnä. Remiksinä varsin laadukas myös + erittäin oman kuuloinen.

Pitäisköhän nukkua, ku silmiin sattuu?=O Noh... pitää herätä kouluun kuitenkin tunnin päästä... Hyvällä biisillä on hyvä päättää istuminen ja mennä leputtamaan silmiä hetkeksi. Erinomaista työtä jälleen! Pitää kurkata tarkemmin toi sun toinenkin biisi.

Pahoittelen että en ole ollut täällä vähään aikaan... ehkä kuukauden taas olen paikalla... ja sit Saksa kutsuu 2 kuukaudeksi=) Noh... kai sielläkin netin sit löydän^^ Äh... löpinöitä... (mut Berliinin yöelämään on pakko päästä tutustumaan)... *öitä* Lari kuittaa.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 16.09.2006
Alussa tehokas basari tarjoolla, myös miksaus kuulostaa hyvältä ja selkeältä rumpujen osalta ja myös yleisellä tasolla, en vaan ole ihan noiden hakkaavien club-basareiden paras kaveri.

Melodioissa ihan hyvää menoa, ei välttämättä kuitenkaan ihan parasta tässä projektissa, tietysti onhan tuo JP-lead aina ihan kiehtovan kuuloinen. Jotenkin tässä ei vaan päästä sellaiseen kliimaksiin mitä olisi toivonut, lähinnä nuo melodiat alkavat loppua kohden hieman puuduttaa.

En nyt muista millainen alkuperäinen oli, mutta kyllä se taisi olla tunnelmaltaan vähän parempi, tosin tässä on kyllä tuotannollisesti homma hanskassa paremmin. Miksaus on kunnossa ja äänimaisema on kirkas, mutta tylsä. Varmasti tuotettua, mutta ei sitten meinaa iskeä millään. Suht vahvaa jälkeä kuitenkin.
0   +1 +2
 
10
Zerocco 15.09.2006
Juuri tällainen trance iskee meikäläiseen tykeimmin. Mahtipontinen tunnelma ja draivaava meno upealla melodialla maustettuna. Tehosoitossa tällä hetkellä. Kertakaikkiaan upea teos! Lisää tätä!
0   +1 +2
 
-Juha- 14.09.2006
Kick soundi aika erikoisen kuuloinen, ei ehkä paras mieleeni mutta toimii kuitenkin ihan hyvin. Hyvän laatuisia soundeja alkaa tipahdella mukaan vähän väliä. 1:55 Kohdalla varsinkin lähtee erittäin maukkaan kuuloinen sahaus. Melodiat maistuvat oikein hyvin minulle, kuten teki jo alkuperäisessä. 2:52 alka utuinen plinkuttelu on myös hienon kuuloinen.
Bassolinja aika hyvän ja menevän kuuloinen. Menee hyviä linjoja pitkin melodian kanssa, mutta nuo melodiat olisivat olleet todella ihanteelliset vielä varioivempaankin linjaan :) Ei huono tosin näinkään. Rakenne on kunnossa ehkä muutamia pikku hätäilyjä lukuun ottamatta. Jeps, kyllä tämä on yksi parhaimmista ja parhaiten tuotetuista biiseistäsi. Eteenpäin!
0   +1 +2
 
9
Wavescale 12.09.2006
Jees, en voi muuta kuin todeta, että on hyvä remix! Mukava kuulla näitä tuttuja linjoja aivan uudella (tosi laadukkaalla) miksauksella ja näkemyksellä... Acrobitemaista, tyylikästä jytyä. :)
Basari pumppaa hyvin, ja bassossa on mukava saundi... ja muista instruista varsinkin tuo 01:25 kohdalla alkava kiva efektoitu filtterisaundi iski kuin tuhat volttia! Hyvin feidaa esiin pari sekuntia ennen. Ja ei liene tarpeenkaan korostaa, kuinka mainiolta saha saundaa, toista minuuttia lähestyttäessä ja sen jälkeen. :)

Kiitän ja kuittaan. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta