Rantautuminen ALBUMIN SAMPLERI

Absi | 12.05.2005 | Suomi-hip-hop
11:21

LEVY VALMIS! En viitsiny nuukailla vaan laitoin kaiken levystä sampleriin, saapaha jengi tietää mitä ostaa..

Biisilista:

1. Rantautuminen (intro) (9)
2. Haaveita Vain (1)
3. Duuniton (7)
4. Antonio (1)
5. Kysymyksiä (9)
-----Outro (2)
6. Selkäs takana (2)
7. Palapeli (8)
8. Viel muuttuu ft. EliasL & Eeva (3)
9. Kui siistii (6)
10. El Sol Quema (5)
-----Outro (6)
11. Täs On ft. EliasL (3)
12. Aarre (1)
13. The Silent Type (1)
14. Synti (2)
15. Mitä seuraavaks? (4)

Biittien tekijät:

Knyyork: 1
Biittipää: 2
Dj Laventel: 3
Woohff: 4
DjNk: 5
Midas: 6
Dirtybeats: 7
H.N.S: 8
Seku: 9

Zekkaa myös kannet:

Etu ja sisäkansi: www.kolumbus.fi/mexicana.roos/Booklet.jpg

Taka: www.kolumbus.fi/mexicana.roos/TAKAKANSI.jpg

Ottakaa yhteyttä jos on kiinnostusta joko priva viestillä mikserissä tai mailatkaa mexicana.roos@kolumbus.fi

9.40   3694 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
paussi 27.10.2006
paljon levyllä on hintaa?

huolisin yhen
hyvää matskua (9)
0   +1 +2
 
10
rubberbandman 07.11.2005
älyttömän jees :D varsinkii toi viimenen biisi...kymppi pärähtää
0   +1 +2
 
toivoton 10.08.2005
en jaksa alkaa jokasta kommentoimaan erikseen, oon sori, mut noin yleisesti oli hyvää musaa :) lyriikois on ihan oikeit juttuiki, ei mtn tyhjää tekstii vailla ajatusta. kestää useemmanki kuuntelun :D
0   +1 +2
 
Sumu 28.07.2005
..ja puhun tossa monikossa, koska.. :)
0   +1 +2
 
Sumu 28.07.2005
Ihan hyvän kuulosta! Kattelin tota listaa että pojilla on aika monta (mikseri :) ) tuottajaa. Hyvin toi kuitenkin pysy kasassa. Iso läjä tuottajia saattaa helposti tehä levystä aika hajanaisen.. Hyvä levy pojilla! Ton vois vaikka poistaa.. :)
0   +1 +2
 
Ulosanti 27.06.2005
1. Rantautuminen (intro): Joo, täähän kuuluu levyltä sitten kuunnella ensimmäisenä? Itelle jäi tästä jotenki laiska meininki, ku jannu loistaa enemmän nopeemmissa biiseissä. Ei jotenki kuvasta tyyliäs kovin hyvin, tai jotaan.. Iha jees kuitenki teknisest, meiningist en vaa tykkää.

2. Haaveita vain: Joo, melko choppailtu biitti alla. Njoo, kiva sämple kuitenki. Tässä jotenki tyylis pääsee paremmin esille ku introssa. Ja toi laulukertsi natsaa hyvin. Tykkään. En tiä, kertsin miksaukset vois varmaa olla paremmat, mut toimii. Next!

3. Duuniton: Hehahe, khuul biitti ;) Toimii äänes kanssa. Kertsin torvet extraviileet :))) Aihe on jees, JOS et puhu paskaa ;) Mut tähä asti mun korvaa kivin (kivoin) biisi.. Eteepäin ->

4. Antonio: Biitti on <3 Puhesamplet <3 Ja kertsin oravasämple <3 Ja laulu taas <3 Räpeis ku ois vähä enemmän potkuu, ni ois kympin paketti. Kokonaisuutena bra! Tän takia levyn ostaisin.

5. Kysymyksiä: Joo, täs on rento meininki. Aika kieliposkessabiisi, vissii? Tykkään. Paranee levy näköjää loppua kohti ;) Sun "asenne" ja eläytymiin on täs mukavan kuulosta :D

----Outro: Joo, no biitti :S En tykkää noist nintendokasibittiäänistä :S Muutenki suomalain doubletime ei ikiin oikeen soinnu hyvin mun korvaa. Jenkkilässä kivemman kuulosta. Kuitenki flow pysyy kasas ja jees.

6. Selkäs takana: Uuh, biitti on khyl kova. Sul on taas asennetta mukaan, ja huukki älyttömän tiukka :D Tykkään.

7. Palapeli: Faijasta puhumista (ite tykkään, osa vinee "klisheenä") Kertsin äänenkäyttö on herkullista. Biisin nimi on kans jotenki älyttömän hyvä.. Ja kuiskausraita kertsissä. JEahh. :)

8. Viel muuttuu ft. EliasL & Eeva: Jotenki ei nää hitaat biisit sulla mun mielestä toimi :S Mut Eevan laulut on jees, ehkä vähä ujo mikissä? Tai jotaa.. EliasÄllän lainit jotenki menee yli? jännä flow mun mielestä muutenki. Ääni on kyl kiva, mut flöy ei oikein kiva mun mielest. Oma tyyli viel kai vähä haus..

9. Kui siistii: Biitti on kiva, itekki tähän mielellää räppäilisin :D Ja kertsin "kantri-like" laulut on jees :D Ei oikein jäänny minkäälaist mielipidettä.. Mut jees kai.

10. El Sol Quema: Biitti hyvä, räpit hyvät, MUT KERTSI! Räjäyttää mun, sun ja äitiski kaverin pään. Espanja (sitähän toi kai on?) on älyttömän kivan kuulonen kieli muutenki. Kunnioitusta sulle :) Ja kilistely :)) Tiukkaa.

-----Outro: Taas doubletimee. Samat fiilikset ku viime outrosta. Ei teknisest huono, mut mun mielestä ois voinu jättää pois..

11. Täs on ft. EliasL: Eliaksen tyylistä en pidä, vaik kiva ääni kaverilla onkin. Abstraakki vetää melko perus-setit.. Ei mitää erikoista. Biitti on kyl melko hyvän kuulonen. Siitä plussaa. Ei paska, mut perus. Taustamusiikiks sopis.

12. Aarre: Jep, biisi naiselle (naisille). Pakko :D Mut en oikein löydä mitää hyvää tai huonoa tästä. Sä jannu osaat tehä biisei, mut tää ei vaa natsaa mulle :D Mut kai tyttelit tykkää :)

13. The silent type: Ootin englantia. Mut ihan hyvä ettei tullukkaa. Se on mun mielestä joko suomi TAI englanti. Ei ja. Kertoo kai ihan tosijutuista, en osaa sanoo mitää, ku ei koko biisin tarinaa nyt kuule. Mut hyvält vaikutti :)

14. Synti: Jepjep, kertsi on helmi. Koko biisi on muutenki helmi. Vastis <3 Eksu <3 Absi <3. Hyvä meno, mut ehkä tunnelmaa ei rikkois "miksauserot" jos ois äänitetty samassa mestassa, eikä joka kaveri omassa huoneessaa. Mut on hyvä näinki. Ei valittamista :)

15. Mitä seuraavaks?: Outro. Toimii :) En osaa sanoo mitää, mut tykkään :) Pää ihan tyhjä. Mut hyvästelyträkkinä toimii, hienoa :)

Joo, ja sit yleistä shaittia vielä. Tahtosin koko lätyn kuunnella kunnol jokasen träkin eriksee monta kertaa, ja vast sit sanoo mitää mut täs nyt sämplerin jälkee jääneet mielipiteet. Kovia tuottajia mukana, kovia kertsejä, ehkä pari kovempaa feattaajaa ois nostanu vielä pointseja, mut toimii näinki. Yleisest tuntuu että oisit tehny levyn ehkä liian nopeest? Jotku träkit oli vähä heikompii ku muut, jotenki pikasest tehtyjen olosia. Ja sitten, sä osaat laulaa, mut ei liikaa laulua. Toimii paremmin ku välil ja vähän. Ei aina.

Karsimal jotain biisei pois, oisit saannu mun mielestä kovemman lätyn. Mut tietyst sä oot the boss man, ja tehtyy ei voi muuttaa. Nytteki hyvä, mut vois olla parempi :) Ja tiän että sä osaat, tää ei vaa oo parasta sua :S

Kannet onki älyttömän hienot<3 tykkään. Nätin näkönen paketti.

Jepjep, nyt seuraavaa levyä ootellessa voisin sanoo että hio. Käytä aikaa. Treenaa träkkejä ja äänitä. Soita niit ihmisille ja kysyt mikä kusee. Sitte taas hiot. Aikaa menee mut tulee pommi kiekko. Jään oottelemaa :)

-UloBuai
0   +1 +2
 
10
SaastanenHippi 19.05.2005
1.intro-
Biitti vähän yksinkertainen, mutta muuten hyvän kuuloinen klippi

2. haaveita vain
Hyvä valinta intron jälkeen. perkeleen hyvä biitti.

3. duuniton
Tästä tykkään :) Paras, mitä on mun biitteihin väännetty

4. Antonio
Helvetin hyvä biitti jälleen. Kertosäe on helvetin hyvä viuluineen ja voksuineen

5. kysymyksiä
Tässä on vähän tällainen pop-meininki ainakin kertosäkeessä. Ihan jees

6. selkäs takana
nopeeta räpätystä. Ihan hauskankuuloinen, mutta särisee ainakin luureilla ihan pikkusen. Tää olis hauska nähä livenä

7. palapeli
Biitti on vitun kova tässä. Räpätys tätä samaa helvetin hyvää niinkuin näissä kaikissa on ollu

8. viel muuttuu
hyvä biitti jälleen. Kivat laulut Eeva laulaa ja nekin on perkeleen hyvin miksattu

9. Kui siistii
Biitti kuulostaa vähän tutulta. Muuten tosi hyvä.

10.
.. ei kerkee loppuun asti kommentoida. perkele

Mutta hyvältä kuulostaa
0   +1 +2
 
10
_MyGä_ 15.05.2005
viel noist etu-ja takakannest, et ne on kans iha loistokamaa:)
0   +1 +2
 
10
_MyGä_ 15.05.2005
en ookkaa sun sivuil pitkää aikaa käyny=) kyl diggasin iha kympil ;) oikeestaa kaikki biisit on jeeskamaa :) mistäs tän levyn vois sit hommata?;)*10*
0   +1 +2
 
8
devastaatio 13.05.2005
Heitän tähän nyt lyhyesti kaikista pätkistä jotain...

Rantautuminen - Intro:
No, mitäs tästä sanois.. Aika perus intro. Biitti ei pahemmin kuulosta säväyttävältä, vaikka samplerista nyt ei tietenkää kunnon kuvaa saa, mut kuulostaa kuitenki aika yksinkertaselt, eikä kauheen hyvält ees. Räpit on aika perus tässä.

Haaveita vain:
Jia. Tää biitti on kovuus, niinku Kyynyn biiteil usein on tapana. Kuulostaa vitun hienolta koko pätkä. Räbät kans jees tasoo. Kuuntelenki ton biisin kokonaan tän samplerin jälkeen, ku näyttää tos olevan kokonaisena.

Duuniton:
Ihan tällanen kivan kuulonen, hiukkasen verran ironinenkin, jos nyt olen tämän oikein tajunnut. Räpit ehkä parhaimmat koko levyllä, tai ainaki flouwaa mun makuun parhaiten. Äänenkäyttöki kuulostaa täs jotenki siistimmält ku muis biiseis. Tää olis ihan himo kuulla kokoversiona.

Antonio:
Tää on sellanen biisi, mist ei muuten saa mitään tolkkuu tällasen pätkän perusteel, et täytyis kuunnella kokoversio.
Mut kuulostaa tän pätkän perusteella kaikilta osin hienolta, mut toi sanoma on sellanen, niinku sanoin et ei oikee saa tolkkuu tällasen pätkän perusteel.

Kysymyksiä:
Ihan siistin kuulonen pätkä todellaki. Biitti on varmaankin tässä se, jonka takia tekee mieli kuulla pidempääkin pätkää tästä. En nyt tästäkää pätkän perusteella mitää sanomaa saa sisäistettyy, mut jotenki paistaa, et tässäki jotai pient ironiaa olis, vai erehdynkö? No oli miten oli, niin kuulostaa todella hienolta.

Selkäs takana:
Tällast "frendeihin pettynyt" valitusräppii, jota sorrun aika usein itekki tekemää. Toimii hienona terapiana tällaset biisit, jos tollasta on oikeesti sattunut omalle kohdalle. Niin ja jokaisellehan jossain vaiheessa jokaiselle käy kavereiden kanssa näin :D Mutta joo, se kuuluu elämään. Mutta siis hienon kuulonen biisi.

Palapeli:
Jep, ja aihe taas aika perus, mut ei se mua haittaa jos vaan toteutus on hyvä :D Täs biitti kuulostaa taas vitun siistilt, mä fiilaan biittii kybäl. Räbätki kyl on vitun hyvät, mut biitti on nii hyvä et räbät jää taka-alalle jostain kumman syystä. Mut siis hienoo tääkin on.

Viel muuttuu:
Tää ei jostain kumman syystä nyt oikeen iske. Mä en fiilaa biittii oikeen, sit toi Eeva laulaa muuten hyvin, mut sil on vitun epäselvä artikulaatio, tai sit se on vaa miksattu sillee et siit ei oikeen saa selvää, no emt. mut kuitenki artikulaatio on epäselvä. Räbätkää ei kummankaan osalta kauheest iske tässä. En tiä mikä täs on, mut en vaa niin kauheest fiilaa. Nii ja Eliaksen artikulaatio on kans jollain tapaa kauheen ärsyttävän kuulosta, vaikka ei tosin ollenkaan epäselvää.

Kui siistii:
Taas siisti biitti! Vitun kova. Tää on sellane biitti, mitä ei voi pilaa :D Eli kokonaisuus painottuu aika tavalla biittiin, koska tällasella biitillä biisi kuulostaa aina hienolta jos räbääjällä vaan on hyvä ääni ja se pysyy tahdissa :D Hiano piisi, ei siin mitää.

El Sol Quema:
En saa tästäkää mitään pointtii irti tän pätkän perusteel.. Mut sanotaa vaa et saundillisesti hienoo, muust en osaa oikee sanoo mitää. Menee vaa korvast sisää ja toisest ulos. Jotain pullojen kilinää sun muuta siellä kuuluu olevan

Täs on:
Tää on kans tällane mikä ei ainakaa pätkänä kuulosta millään tavalla muhun iskevältä. Biitist en tykkää juuri lainkaa, eikä räpit oo mitää niin kovaa et mitää jäis mielee.

Aarre:
Biitti on taas hianoo KNYyork laatuu. Hempeilymatskuu, ihan jees kamaahan tääki on, mut ei mitää liia säväyttävääm eikä myöskään huonoa kylläkään. Sellane aika semikokonaisuus.

The silent type:
Siistin kuulosta tää. Retrospektiivistä tiputtelua. Tää kuulostaa tutulta jostai, mut ei hajuukaa et mistä. Kokonaisuutena yks tän samplerin parhaista pätkistä.

Synti:
Jeppiskamaa tää on, ei huonoo, mut ei liian hyvääkää. Biitti tosin helvetin hieno, mut emmä vaa tiä miks ei iske. Joo, mut siis kuitenki joo, kai tää jonkun mielest ihan kova on, mt mul menee taas sanat korvast sisää ja toisest ulos.

Mitä seuraavaks?
Ihan jees kuulonen päättöraita, biitti tosin vähän ykstoikkonen, mut se nyt ei tunnu tässä haittaavan :D Vittu, plaah emä jaksa enää täst mitää kirjottaa :)

Kokonaisuutena tää on tän samplerin perusteella jopa ihan poistamisen arvonen platta. Muutamia biisejä on joista haluis heti kuulla sen kokoversion. Joo, kyllä poistan jos rahatilanne antaa periks. Sellanen kasin levy samplerin perusteel.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat