Lena's Heaven

336 PRODUCTIONS | 17.10.2005 | Indie
3:24
9.00   1546 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=162207
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Tsume 12.12.2005
Itämainen musiikki on kiinnostanut tätä henkilöä jo pidemmän aikaa ja siksi tämä biisi erityisesti aiheutti erinäisiä jänniä väristyksiä selkäpiissä kuunnellessani sitä ensimmäistä kertaa. Melodiahyppäyksen ovat suorastaan hypnoottisen mielenkiintoisia ja luovat mukavan hmm... oudon fiiliksen :)

Kappaleen jaksaa kyllä kuunnella useampaankin kerran, mutta ehkäpä monipuolisuutta olisi voinut listä tekemällä kappaleen rakenteesta monimutkaisemman. Kuitenkin todella inspiroivaa tavaraa.
0   +1 +2
 
8
Muovinen 28.11.2005
Mitähän sitä osaisi tähän aikaan enää sanoa... Mukava tunnelma. Tykkään itsekkin käyttää itämaisia mausteita esimerkiksi kitarariffeissä (joita ei ole mikseriin vielä päätynyt).

Soundit ja melodiat toimii mukavasti mutta kappaleen rakennetta voisi vielä ehostaa. Lisää dynamiikkaa eri osien välille. Jonkinlainen kliimaksi olisi myös mukava kuulla, ei tullut nyt sellaista tunnetta että maksimia olisi saavutettu.

Yllätyin kuitenkin positiivisesti. Kun näin sanat "Dream Trance" yhden kappaleen perässä niin ajattelin että nyt olet mennyt mainostamaan ihan väärälle henkilölle =)
0   +1 +2
 
10
Katya 25.11.2005
Hei tää on ylihyvä ja parasta on et tähän voi laulaa. meitti jää laulufiilailee tätä ny. ah.
0   +1 +2
 
8
digius 01.11.2005
Jep jep, ei puutu kuin jonkinlainen arabimusan sävelasteikolla toimiva softa, niin tää toimis täysillä tuolla lähi-idässä ja kai ne sielläkin ostaa levyjä...

No eipä mennä niin kauas kalaan. Teema on kyllä siisti, ehkä sitä viljellään vähän liikaakin joku transponointi tai rytminvaihdos olisi tehnyt terää biisille.

Soundit on hauskat, lähes aidosta pianosta aina funkbeisiin ja kitaraan (sun muihin vikurointeihin) ja komppikin sykkii kiitettävästi. Me like.
0   +1 +2
 
Michikawa 26.10.2005
Ihan tyylikkäästi kyllä saadaan lähi-idän tunnelmia yhdistettyä perinteiseen elektroniseen länkkärimeininkiin. Soundit ovat jälleen laadukkaat ja niitä käytetään tyylitaitoisesti. Kokonaisuus tuntuu eheältä ja toimivalta. Särökitara tuo miellyttävän lisäelementin elektroniseen maisemaan. Mukava veisu kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta