Matelija

1.0 Tappi | 24.10.2004 | Pop
3:10
9.50   1355 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Sheena Wicked 18.05.2006
Mitä tämä tekee täällä?
Hassua musiikkia teet.. :)
Hassuus on jees ;)
0   +1 +2
 
Talonmiäs 27.01.2006
Jebou..Tää on mun lempi biisi tästä projektista jotenki vaan iskee muhun hyvin,mut vähän ehkä särisee ellei mun kajareis ole vikaa?Sulla on tässä kappaleessa asenteellinen viskibasso ääni mikä on hienoa.
0   +1 +2
 
"Tehtyä ei voi peruuttaa..." En voi olla samaa mieltä vaikka kvanttimekaniikan mukaan se pitää paikkaansa... siis täytyy olla joku joka on kvanttimekaniikan yläpuolella taikka joku joka pystyy määräämään vahvemmin taikka paremmin kuin kvanttimekaniikka ...::::?
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 27.10.2004
Tai tarjoa tätä vaikkapa Kari Peitsamolle tai Jaakko Tepolle, jos ei muuta! Andy Mc Coy tällaista tuskin alkais fiilaa, you know, mut jos noi muut yllä mainitut hemmot on vielä hengissä niin ei muuta ku haisemaan! Onko ne, yleissivistyksessäni on iso aukko, elävätkö ne vielä, tuo henkselihousu-juntti ja takatukka-maukka ?! :P
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 27.10.2004
tämähän on ihan saa-ta-nan makee rokki! Intron aikana odotin jo jotain uskomatonta perus-tappi-sekoilua, mutta sieltähän poiki tämmöinen loistava radiokertsityylisellä koukulla varustettu biisi! Hieno! Pidän tuosta nauhoitetusta, erittäin suhisevasta ja aisteja herättävästä lo-fi-biitistä ja laulun sijoittelusta säkeessä vasemmalle ja kertsissä leveästi vasemmalle ja oikealle. Toi kikka toimii muuten pirun hyvin.
Miksaus ja nauhoituspolitiikka on oikeasti ärsyttävän yksinkertainen, mutta silti niin mielenkiintoinen, että tästä ropisee tappi kuule PALJON pointseja sulle sinne kotiin! Olen kateellinen! Osaat tehdä tmmöisiä poppis/rokkis-radioralleja! Sun pitäs tienata raskaasti rahaa tämmöisillä! No vähintään sun pitäs tarjota näitä tämmösiä sävellyksiä/sanotuksia/sovituksia joillekin don huonoille tai vastaaville nykyroppareille?

Loistava biisi, ihan yhdeksikön arvoinen!
0   +1 +2
 
Haava 26.10.2004
Laulu on miksattu liian kovalla... Kuulenko minä oikein, mutta onko tuo laulu miksattu täysin laitaan? Eikö se kannattaisi laittaa keskelle stereokuvaa?

Noh... Intro vetään kyllä hyvin menoion mukaan ja rääkyvä laulu on aika aisallisesti vedetty.. Räkä tulee selväti esiin saundista.. Tykään tuosta laulusaundista.. sekä teknisesti, että ihan akustisekkin.. Siinä on vedetty aidolla meiningillä... Harmi kun soittimet ovat tuolla tunkkaisena taustalla aivan liian hiljaisella. Lisää ääntä niihin, eli laulua hiljemmalle. Tausta biisi on perkeleen hyvä.. miksei sitä tahdottu esille?
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta