kRistos

1.0 Tappi | 08.02.2005 | Acid Jazz
10:30

Tämä biisi on tehty silloinkuin kRistos otti päivänokosia yhtenä juhannuspäivänä noin yhden aikaan iltapäivällä juuri ennenkuin me aloitimme syömisemme ja siinä pitäisi kuulua hänen kuorsauksensa sekä mun ( Billy Harperin ja Gill Evansin biisi Priest) Jumalatar.
Ja huomatkaa, etä tämä on todella Lo-Fi äänitys kasettimankkarilla otettu, siis ne meidän pullon avaamisemme etc etc. Musiikin mä tein siihen jälkeenpäin.

10.00   1139 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Et pääse KOSKAAN, sillä sä olet myynyt sielusi kolmestakymmenstä kultarahasta ja sitä sä et saa takaisin. Mutta ole siten sun kanssasi onnelinen!
Mä olen tarkotanut jokaista nuottia tehdessäni tätä piisiä. Ja niin mä yleensäkin teen so että mä tarkoitan juuri tarkalleen sitä miltä se sunsta ( ja musta) tuntuu. Etkö sä ole ymmärtänyt mun elämän filosofiaani:

Se alkaa panemisesta ja kaaoksen kautta se päätyy vastaukseen: Onko Komplexitutkijoilla vastaus?... av Ragnhild Hartimo.

"I begynnelsen var kaos men så rååkade komplexitet komma förbi skakade på huvudet och sade:" Det här duger inte , vi måste få självorganisation , system på det hela. Hur vore det med stjärnor och galaker och komplexa proteiner..... Men bakonm honom stod kusin ENTROPI och skrattade tyst."
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat