Hessu Hopo

1.0 Tappi | 23.10.2004 | Rock
4:05

Tämä kuuluu samaan projektiin kuin tuo seuravaa. Mä olin tehnyt Matti Levannon (=heidän isänsä) yhden projektin ja mulla oli vauhti päällä enkä pystynyt jarruttamaan tarpeeksi nopeasti ja livahdin siispä myös tähän projektiin.

9.50   1803 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
-Chrustal- 25.10.2004
Tämä on juuri sellasta perusrehellistä suomirokkia, josta meikäpoika tykkää. Sävellyksenä biisi on ihan loistava. Sanojen tarinankerronta on sujuvaa ja kertsi on sekin aivan loistavaa. Tässä biisissä on se tietty koukku, joka kantaa biisiä eteenpäin. Intron kitarasta odotin jo tapin versiota Guns n rosesin Don't crystä, mutta siinä suhteessa jouduin vähän pettymään. Ainoa biisiä heikentävä tekijä on järkyttävän huono äänenlaatu. Paremmalla äänenlaatu biisi voisi olla vaikka listakamaa. Hyvähyvä!
0   +1 +2
 
kudusai 25.10.2004
Liikkuu hyvin pitkälti sellaisessa suomi rock maastossa, josta en niin erityisemmin pidä. Kelpo biisi kuitenkin, vaikka ei kyllä tuolle "täällä pohjan tänden alla + Risto" biisille pärjääkkään. En minä mistään mitään tiedä, mutta tässä voisi olla jonkinlaista hittipotentiaalia melodioiltaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat